Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rigorozna UEFA

Nevolja nikad ne dolazi sama: Dinamo ostao i bez Bjelice!

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
01.03.2019.
u 14:02

Maksimirski klub već su zatekle loše vijesti uoči dvoboja s portugalskim suparnikom. Najprije je ostao bez Izeta Hajrovića, a potom i bez kapetana Arijana Ademija

Nenad Bjelica, autor Dinamova proljeća, neće smjeti voditi momčad protiv Benfice! UEFA ga je kaznila jednom utakmicom kazne zbog isključenja u uzvratnom susretu protiv Viktorije iz Plzena.

>> Pogledajte redove za ulaznice za utakmicu Dinamo – Benfica

Podsjetimo, stratega modrih isključio je sudac Istvan Kovacs zato što je ušao u travnjak i pokušao oduzeti loptu protivničkome igraču Milanu Havelu.

Potrebe za takvom reakcijom doista nije bilo, pa je Bjelici sigurno sada još teže što je podlegao emocijama u trenutku kada je Dinamo odlučno koračao prema osmini finala Europske lige.

Maksimirski klub već su zatekle loše vijesti uoči dvoboja s portugalskim suparnikom, najprije je ostao bez Izeta Hajrovića, a potom i bez kapetana Arijana Ademija.

I dok još za Hajrovića ima nade da će zdrav dočekati uzvrat, Ademi je, nažalost, za Benficu izgubljen. 

Komentara 20

IL
ilijan
14:30 01.03.2019.

VL i drugi zlonamjernici vaše negativne vijesti nas samo još više jačaju.

ER
EroK
18:32 01.03.2019.

I pored ovog hendikepa, idemo dalje! Dinamo Zagreb! Dinamo Zagreb! Dinamo Zagreb!

PI
pinkec
18:40 01.03.2019.

Badava vam trud trubarči, Dinamo ide dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije