Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Ovaj detalj pokazuje koliko se kapetan Ademi žrtvovao za Dinamo

Ademi
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
01.03.2019.
u 13:40

- Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina. Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan - rekao je Ademi

Kapetan Dinama Arijan Ademi neće moći pomoći klubu protiv Benfice u osmini finala Europske lige. Nogometaš ima problema s trbušnim zidom i liječnici su mu savjetovali da problem riješi rutinskom operacijom.

Ademi poput pravog kapetana nije želio ostaviti klub na cjedilu i igrao je pod injekcijama. No, sada će ipak morati pod nož.

- Budući da su bolovi postali sve učestaliji, zbog kojih ne može pružiti svoj maksimum na travnjaku, u dogovoru s Ademijem smo odlučili riješiti problem operativnim zahvatom nakon kojeg oporavak traje oko tri tjedna - dr. Ivica Smodek, liječnik GNK Dinamo.

Oglasio se i Ademi.

- Žao mi je što je tako ispalo, ali to je valjda sudbina. Mislim da ne bi bilo fer i korektno prema suigračima, Dinamu i našim navijačima da istrčim u utakmici u kojoj ne mogu dati sto posto od sebe samo zato što sam kapetan - rekao je Ademi i dodao:

- Vjerujem u svoje suigrače da mogu riješiti Benficu i bez mene te sam uvjeren kako ću biti s njima na travnjaku već u četvrtfinalu Europa lige. Do tada će u meni imati najvećeg navijača.

>> Pogledajte redove za ulaznicu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lakočemo
13:51 01.03.2019.

bravo Ademi svaka ti čast,zato i jesi kapiten želimo ti sreću i brz oporavak....

Avatar petrolio
petrolio
14:05 01.03.2019.

tako treba, samo 100%spreman igrač može igrati protiv jedne Benfice i bolje da igra neki malo lošiji igrač koji je na 100% nego Ademi koji je na 60-70%...ne sumnjam da će svih 11 koji istrče dati 110% od sebe, a onda što bude, ako i izgube dobit će pljesak za trud i borbenost i ono što su do sada napravili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije