Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IZGUBIO

Bio je reprezentativac Jugoslavije pa ostao bez svega: 'Radio sam na benzinskoj, bilo me sramota'

Zvezdina revija screenshot
22.02.2024.
u 17:27

Jedno vrijeme bio je reprezentativac Jugoslavije, ali poslije karijere je potpuno propao jer se odao raznim porocima, skoro je završio na ulici, a supruga ga je ostavila i odvela djecu.

Legenda beogradske Crvene zvezde Živorad Žika Jevtića nosio je crveno bijeli dres nosio čak 13 sezona. Jevtić je rođen tijekom Drugog svjetskog rata, krajem 1943. godine, a u Zvezdu je došao sa samo 13 godina i postao legenda kuba s pet naslova u bivšoj Jugosaviji i pet Kupova.

GALERIJA Nogometaši Dinama odradili trening prije Betisa

1/15

 Najpoznatiji je vjerojatno po tome što nikada nije izgubio takozvani najveći srpski derbi, između Crvene zvezde i Partizana. Jevtić je jedno vrijeme bio i  reprezentativac Jugoslavije, ali poslije karijere je potpuno propao jer se odao raznim porocima, skoro je završio na ulici, a supruga ga je ostavila i odvela djecu. 

- Ljudi iz Zvezdine uprave tražili su posao za mene. U Naftagasu sam radio samo jedan dan. Prepoznaju me radnici, a tamo velika hala, okupe se oko mene. Kažu mi: 'Pobogu, Žiko, zar ti ovdje crnčiš?’. I ja ne dođem sutra na posao, bilo me sramota - ispričao je Jevtić u jednom intervjuu, na kraju je prihvatio posao na benzinskoj pumpi, ali je radio samo mjesec i pol dana. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga je radio na zemunskoj tržnici, a naposlijetku se vratio na Marakanu gdje je radio na održavanju terena. Osim Zvezde, igrao je kratko u Grčkoj, a umro je 2000. godine u 56. godini života. 

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
18:49 22.02.2024.

Moj Jarane uvjek pita starost di je bila mladost a što se tiče benzinske budi sretan to su plače odlične,a ti se sramiš rada bome nije mi tebe žao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije