Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILA GA DEPRESIJA

Bio je najmlađi prvak i trebao u kavez s Miočićem, ali dosta mu je: Dajte mi otkaz!

Jon Jones
Printscreen Youtube
29.03.2021.
u 23:51

Izjavio je da ga predsjednik Dana White mrzi, da ga se tretira kao govno i da je sve skupa za njega jedno depresivno iskustvo. Zato sreći želi potražiti u nekoj drugoj organizaciji.

Neporaženi prvak UFC-ove poluteške kategorije Jon Jones na Twitteru je tražio da mu organizacija raskine ugovor. Ubrzo je obrisao objave, ali sve se brzo pročulo.

Iako je UFC imao za osobu koja je 11 puta branila titulu podosta strpljenja kroz sve ove godine, progledavala mu kroz prste, ovog puta čuli smo nakratko i drugu stranu priče.

Jones je izjavio da ga predsjednik Dana White mrzi, da ga se tretira kao govno i da je sve skupa za njega jedno depresivno iskustvo. Zato sreći želi potražiti u nekoj drugoj organizaciji.

A samo dan ranije pristao je deklarativno na borbu s Francisom Ngannouom.

"Pokaži mi novac", napisao je na Twitteru.

Inače, Jones je prešao u tešku kategoriju i nagađalo se da bi mogao biti sljedeći protivnik Stipi Miočiću, da je pobijedio Ngannoua. Ovako, bio je u kombinacijama za napad na titulu, ali prvo treba vidjeti hoće li biti revanša Amerikanca i Kamerunca.

Komentara 1

RO
roland
06:23 30.03.2021.

Francisom Ngannou stvarno impresivno izgleda. Atletski superiorno, snaga, eksplozivnost, masa. Popravio je i tehniku. Apsolutno je najviše napredovao. Borba me ne zanima, ali bih, više od bilo koje borbe, volio vidjeti boksački sparing Joshue i Ngannoua. To bi bilo zanimljivo. Stipi bez oporavak. Jones želi novac, koji će isto tako, brzinom svjetlosti prokockati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije