Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENE RIJEČI

Shrvani Miočić obratio se navijačima u Hrvatskoj! 'Mrzim vas iznevjeriti'

Stipe Miočić
Foto: Reuters
1/4
29.03.2021.
u 18:40

Prvo i najvažnije, dobro sam...

Stipu Miočića teško je nokautirao Francis Ngannou prilikom obrane UFC-ove titule u teškoj kategoriji i nakon nešto više od jednog dana, borac hrvatskih korijena obratio se javnosti putem Instagram profila.

"Prvo i najvažnije, dobro sam", napisao je Miočić pa nastavio:

"Znam da to nije bio moj najgraciozniji pad, ali bio sam bez svijesti pa se tako nešto može dogoditi (smijeh). Svim mojim prijateljima i obožavateljima, posebno u Hrvatskoj i Clevelandu... Volim vas i žao mi je. Mrzim vas iznevjeriti. Hvala i cijelom mom timu. Znam da svaki poraz osjećate jednako kao i ja. Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Iako porazi nisu zabavni i bodu nas neko vrijeme, dio su ovog posla."

Realan i smiren, kao toliko puta do sada, nije se obrušio ni na koga, ostao je vjeran sebi.

"Ne možete uvijek pobjeđivati, porazi su sastavni dio sporta (i života). Ne zaboravite, Bog će vas uvijek postaviti točno gdje trebate biti u tom trenutku. Ne možete se zadržati na onome što ste trebali učiniti bolje, ali iz toga možete naučiti i poboljšati se pa se sljedeći put vratiti pripremljeniji."

Osvrnuo se i na sami meč.

"Nažalost, odstupio sam od "plana igre". Osjećao sam se sjajno ulazeći u drugu rundu, vidio sam da sve počinje ići prema planu. Mislio sam da vidim priliku i išao po nju previše otvoren i nezaštićen. Nisam bio u dobrom položaju za primanje udarca. On je to osjetio i učinio što bi svaki veliki borac", iskreno piše Miočić i zaključuje:

"To je moja greška i prihvaćam je, neće se ponoviti. Na kraju, želio bih čestitati Francisu i njegovom timu na pošteno dobivenoj borbi. Subota navečer bila je vaša večer, uživajte u toj pobjedi. Za sada ću uživati u slobonom vremenu, provesti ga s obitelji i dočekati rođenje sina. Bog vas blagoslovio."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic)

 

Komentara 20

Avatar babojebac
babojebac
18:47 29.03.2021.

Ljudina, pravi sportaš i veliki prvak. Izgubio je ovoga puta, ali po meni i dalje najveći u UFC-u.

AR
arthur1
19:12 29.03.2021.

Velik u pobjedi i u porazu!

AM
Ameise
19:13 29.03.2021.

Vecina bi rekla krivo je ovo, krivo je ono ali ne ova legedna. Ne trazi covjek opravdanje, svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije