Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Saša Broz usporedila Čilića s balerinama: 'Toliko o tri i pol žulja'

Saša Broz
Foto: Robert Anić/PIXSELL
16.07.2017.
u 19:55

Čini se kako joj je zasmetala reakcija Marina Čilića i medija koji su ga pratili oko žuljeva koji su ga omeli u finalu Wimbeldona...

Potaknuta žuljevima Marina Čilića, koji su mu stvorili ogroman problem u finalu Wimbledona, Saša Broz je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju stopala balerine. 

Čini se kako joj je zasmetala reakcija Marina Čilića i medija koji su ga pratili, a vezano na žuljeve koji su našem tenisaču onemogućili da u finalu Wimbeldona pruži najbolje od sebe.

- Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se 'oprosti' uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona !!, napisala je Saša Broz na svom Facebook profilu.

Komentara 269

RO
roland
20:23 16.07.2017.

Gospođo Broz, vi uspoređujete babe i žabe, tj. gornji dio stopala -dorsum pedis i donji dio stopala, -planta pedis. Tenisko i balerinsko stopalo se ne uspoređuju kad su ozljede i oštećenja u pitanju, naročito kad je riječ o ozljedama ii oštećenjima različitih dijeliva stopala. Čemu to?

DU
Deleted user
20:06 16.07.2017.

Daj pokaži svoje žuljeve drugarice...

DU
Deleted user
20:11 16.07.2017.

Trebala si pokazati fotografiju noge svoga dide kad je pobjegao iz Drvara i ostavio druge da umru za njega, a on od bježanja natukao žuljeve....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije