Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Njegove suze obišle svijet: Pogledajte trenutak kada Marin više nije izdržao

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
16.07.2017.
u 19:07

Najbolji hrvatski tenisač zbog problema s velikim žuljem na lijevom stopalu u finalu Wimbledona nije mogao igrati najbolje protiv Švicarca Rogera Federera

Marin Čilić izgubio je u finalu Wimbledona od Švicarca Rogera Federera sa 3:6, 1:6, 4:6. Najbolji hrvatski tenisač je u drugom gemu drugog seta nezgodno pao, svi su misli da se ozlijedio.

Ali taj je pad bio posljedica bolova koje je Marin trpio zbog problema s velikim žuljem na lijevom stopalu. Od tog trenutka Čilićevi snovi o trijumfu u All England Clubu počeli su se rušiti.

Međugorac je nakon gema sjeo na klupu i zaplakao. Znao je da ne može dati maksimum! Pogledajte trenutak kada Marin više nije mogao izdržati te je pustio suze... 


Cilic khóc nức nở vì chấn thương khi đấu Federer by vnexpressvn

Ipak, Marin je bez obzira na bolove stisnuo zube i odigrao meč do kraja!

- Nikada nisam predao dvoboj u karijeri, pa to nisam želio niti sada. Sve do finala ovaj je Wimbledon bio sjajan. Igrao sam najbolji tenis u životu - rekao je Čilić.

Marin Čilić
1/29

Komentara 85

SO
SoloHan
19:35 16.07.2017.

Da je meni gledat finale u Wimbledonu, a kamo li igrat, svaka čast, nije sramota izgubit od Federera, sve i da je sve u redu.

JM
ja-ma
20:12 16.07.2017.

Pa plakao je i Federer iz sveg grla kad je pobijedio.To je ok?On nije beba?Ili je dozvoljeno plakati kad pobijediš,a kad gubiš ne?Koliko samo sportaša plače kad izgubi....

Avatar babas
babas
19:20 16.07.2017.

Odlicno je odigrao turnir. Protiv Federera ga nije islo,ali da bi se dobilo Federera treba se puno toga poklopiti. Bravo Marine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije