Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija u Francuskoj

Bilić: Payetovi potezi dižu navijače na noge

Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.06.2016.
u 23:32

Nakon što je zabio pogodak za pobjedu Francuske nad Rumunjskom (2:1), izbornik Didier Deschamps izvadio je Payeta iz igre. Dok je igrač Bilićeva West Hama napuštao teren niz obraze su potekle suze radosnice

Francuska je pobijedila Rumunjsku 2:1 na otvaranju Europskog nogometnog prvenstva ponajprije zahvaljujući sjajnoj igri Dimitrija Payeta koji je prekrasnim pogotkom u 89. minuti donio tri boda domaćiniu. 

- Ono što je napravio diže navijače na noge. Gol je bio fantastičan. Naravno, drago mi je zbog njega - rekao je Bilić za britansku televiziju ITV gdje je gostovao kao stručni komentator. 

Nakon što je zabio pogodak za pobjedu Francuske nad Rumunjskom (2:1), izbornik Didier Deschamps izvadio je Payeta iz igre. Dok je igrač Bilićeva West Hama napuštao teren niz obraze su potekle suze radosnice.

- Jednostavno su sve emocije izašle iz mene. Da mi je netko rekao da će susret ovako završiti ne bih mu vjerovao. Ovo je dokaz da ne postoje lagane utakmice - rekao je junak susreta Dimitri Payet dok je njegov legendarni sunarodnjak Thierry Henry ponudio svoje mišljenje:

- Payetove suze su dokaz koliko jako želi igrati za reprezentaciju. Postigao je sjajan pogodak i odlično je igrao. 

U rumunjskom taboru bili su, naravno, tužniji, ali izbornik Anghel Iordanescu je ponosan na svoje igrače. 

- Kada je najteže navijači su uz nas. I sada su bili sjajni. Moji su igrači igrali kako smo se dogovorili, ali nismo uspjeli izvuči pozitivan rezultat. Šteta - istaknuo je Iordanescu. 

>> Vezni igrač Bilićeva West Hama donio pobjedu Francuzima!

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
14:44 11.06.2016.

Još ih je više dizal poguranac od suca al to valjda tak mora bit s domaćinom ?!

Avatar milidobrović
milidobrović
11:32 11.06.2016.

inače dobru predstavu , malo je uprskao sudac iritantnim popuštanjem francuzima u prvom djelu. dok je rumunje rezao u startu - na teške udarce odmahivao je rukom i pravio sa da ne vidi - sramotno

SE
seljacinaxxx
17:01 11.06.2016.

west hem bi bio na samom dnu tablice da nije bili payeta.sve utakmice kad nije igrao su popusili.sreca da bilic ima takvog igraca na raspolaganju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije