Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ stručnjaka

Bilić dao do znanja: Nogomet bez njih dvojice više neće biti isti

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.07.2018.
u 09:25

Volio bih da obojica igraju i na sljedećem Svjetskom prvenstvu, ali vidjet ćemo. Nogomet bez njih neće biti isti - rekao je Slaven Bilić

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi vraćaju se kućama, jer su njihove reprezentacije ispale u osmini finala SP-a. Portugal je izgubio protiv Urugvaja (1:2), a Argentinu je nadjačala Francuska (3:4).

Nakon što su sigurno dva najbolja nogometaša zadnjih desetak godina napustila svjetsku smotru u Rusiji pokrenulo se pitanje hoće li portugalska i argentinska zvijezda ponovno zasjati na sljedećem SP-u.

>> Pogledajte Večernji pressing s Marijem Stanićem

Naime, tada će Cristiano Ronaldo imati 37, a Lionel Messi 35 godina i tko zna hoće li biti spremni za reprezentaciju.

- Messi će pokušati još jednom osvojiti Copa Americu. Volio bih da obojica igraju i na sljedećem Svjetskom prvenstvu, ali vidjet ćemo. Nogomet bez njih neće biti isti - rekao je Slaven Bilić na engleskoj televiziji ITV, gdje radi kao stručni komentator tijekom SP-a.

Gary Neville pokušao je pronaći razlog ispadanja Argentine, a u slučaju Cristiana Ronalda došao je do zanimljivog zaključka.

- Stalno se govori o Messiju i Argentini, ali pogledajte s kime igra. Caballero brani, a Marcos  Rojo igra stopera, nije imao šanse? Po njegovom ponašanju sumnjam da će više igrati za reprezentaciju. No Ronaldo ima drugačiji mentalitet, izgleda kao da će igrati zauvijek - dodao je Gary Neville.

Slaven Bilić
1/13

Komentara 26

IL
ilijan1a
09:45 01.07.2018.

Biliću nisu imali Modrića i Rakitića u svojoj ekipi kao što to imaju u Realu i Barceloni. Nogomet bez Modrića i Rakitića neće biti isti.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
09:35 01.07.2018.

Bit će neki novi klinci.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:39 01.07.2018.

Bez njih dvojice, kao i bez kompletne njemačke reprezentacije, nogomet će sada biti pošteniji i ljepši. Kamoli sreće da još ispadnu brazilci i španjolci, cendravci i glumci, te onaj ogavni mesar Ramos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije