Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brušenje forme

BiH očitala lekciju Slovencima, Španjolska na Barcelonin pogon

miralem pjanić
PA/Pixsell
06.02.2013.
u 21:46

Bosna i Hercegovina upisala je uvjerljivu 3:0 pobjedu u Ljubljani, a mrežu Slovenije tresli su Ibišević, Pjanić i Svraka.

I dok je Hrvatska u Londonu očitavala nogometne lekcije Južnoj Koreji, sličan scenarij odvijao se i u našem susjedstvu. U Ljubljani je Bosna i Hercegovina lakoćom pobijedila Sloveniju 3:0, a u tom je dvoboju briljirao Pjanić. Osim što je postigao pogodak za 2:0 u 42. minuti, stigao je još i preostala dva namjestiti suigračima. Pa je tako asistirao Ibiševiću u 33. za 1:0 i Svraki u 80. za konačnih 3:0.

Do pobjede je došao i aktualni europski i svjetski prvak Španjolska. Furija je u Dohi odigrala pripremnu utakmicu s Urugvajem i pobijedila 3:1. No, bilo je to na Barcelonin pogon. Izbornik Vicente del Bosque u prvih je 11 imenovao čak sedam igrača katalonskoga kluba! Jedan od njih, Pedro, uzvratio mu je s dva pogotka (u 51. i 74. minuti), a drugi, Fabregas, zabio je jedan. I to prvi na utakmici, u 16. minuti. Izjednačenje je Urugvajcima donio Cristian Rodriguez u 32., ali onda je na scenu stupio Pedro i riješio sve dileme oko pobjednika.

Komentara 4

12
13.2.1911
14:59 07.02.2013.

Reprezentacija BiH igra trenutno najbolji i najljepsi nogomet od svih reprezentacija bivse drzave i samo cudo (Platini) ih je zaustavio da ne budu na zavrsnici nekog velikog natjecanja. BiH ima sad ono sto je Hrvatska nekad imala. Onaj pozitivno nabijeni patriotizam. Po mojoj slobodnoj procjeni poredak reprezentacija bivse drzave bio bi ovakav: 1.BiH 2. Hrvatska 3. Slovenija 4. Crna Gora 5. Srbija 6. Makedonija

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
22:10 06.02.2013.

BiH dečki su nas dobro napucali i ispucali i naši europski nevini vitezovi nogometa nisu bili dorasli suparnik. I primjetio sam da za razliku od HR repke BIH nema uvoženih gastarbeiter balunaša.

Avatar EU Srbin
EU Srbin
22:35 06.02.2013.

igrale dvije bh repke, ona prava protiv dijaspore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije