Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brušenje forme
Povratak na članak

BiH očitala lekciju Slovencima, Španjolska na Barcelonin pogon

Bosna i Hercegovina upisala je uvjerljivu 3:0 pobjedu u Ljubljani, a mrežu Slovenije tresli su Ibišević, Pjanić i Svraka.

Komentari 4

12
13.2.1911
14:59 07.02.2013.

Reprezentacija BiH igra trenutno najbolji i najljepsi nogomet od svih reprezentacija bivse drzave i samo cudo (Platini) ih je zaustavio da ne budu na zavrsnici nekog velikog natjecanja. BiH ima sad ono sto je Hrvatska nekad imala. Onaj pozitivno nabijeni patriotizam. Po mojoj slobodnoj procjeni poredak reprezentacija bivse drzave bio bi ovakav: 1.BiH 2. Hrvatska 3. Slovenija 4. Crna Gora 5. Srbija 6. Makedonija

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
22:10 06.02.2013.

BiH dečki su nas dobro napucali i ispucali i naši europski nevini vitezovi nogometa nisu bili dorasli suparnik. I primjetio sam da za razliku od HR repke BIH nema uvoženih gastarbeiter balunaša.

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
22:35 06.02.2013.

igrale dvije bh repke, ona prava protiv dijaspore

VL
Avatar germanicus I
germanicus I
18:01 07.02.2013.

13.2.1911 Živi bili pa vidjeli ali Bosan nikad ništa u nogometu neće postići!To nije da ja želim nego je to jer nemaju pobjednički mentalitet!Uz dužno poštovanje nema u bosanskoj ekipi na bilo kojoj poziciji boljeg igrača od hrvatskih!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.