Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Bellator se vraća u SAD, a Matt Mitrione traži povratak na pobjedničke staze protiv Sergeija Kharitonova

Bellator
Foto: Fight Channel
11.02.2019.
u 14:19

Bellator 215 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 16. veljače u 3 sata poslije ponoći, samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator se nakon europskog eventa vraća u SAD sa svojom 215 priredbom koju predvode bivši UFC borac Matt Mitrione i opasni Sergei Kharitonov u okršaju teške divizije, dok sunaslovna borba donosi dvoboj velter divizije između Logana Storleyja i Rumunja Iona Pascua.

Bellator 215 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 16. veljače u 3 sata poslije ponoći, samo na Fight Channel PPV-u!

Teška artiljerija u main-eventu

Matt Mitrione (13-6) u nadolazećem meču traži iskupljenje od prvog poraza u Bellatoru. Na suprotnoj strani ga čeka Sergei Kharitonov (28-6). Mitrione je u zadnjoj borbi eliminiran iz  teškaškog Grand Prixa. Nakon što je skupio četiri uzastopne pobjede s kojima je započeo karijeru u ovoj organizaciji, izubio je jednoglasnom odlukom od Ryana Badera na Bellatoru 207 u listopadu. Njegov protivnik Kharitovom u kavez ulazi nakon jedne od najboljih pobjede karijere, odnosno nakon pobjede nad Royem Nelsonom i to nokautom u prvoj rundi na Bellatoru 207.

Storley i Pascu u sunaslovnoj borbi

U okršaju velter divizije te ujedno i sunaslovnoj borbi eventa, Logan Storley (9-0) na ulog stavlja svoj savršeni „score“ u okršaju s Rumunjem Ionom Pascuom (18-9).

Storley se priključio Bellatorovim redovima 2017. Nakon što je skupio 5-0 boreći se pod RFA i LFA barjakom. Ostao je neporažen nakon zadnjeg meča u kojem je u drugoj rundi tehničkim nokautom porazio A.J.-a Matthewsa na Bellatoru 204. Matthews mu je do sata bio najiskusniji protivnik u karijeri. Radi se o borcu koji je bio četverostruki hrvački prvak Amerike u hrvanju na Sveučilištu u Minnestoti, a u debiju u Bellatoru je ostavio sjajan dojam kad je u prvoj rundi tehničkim nokautom savladao Kemmyellea Haleyja. Nakon toga je uslijedila pobjeda odlukom nad Mattom Secorom i Joaquinom Buckleyjem prije negoli je riješio Matthewsa.

Pascu je izgubio u zadnje dvije od tri borbe i to su mu jedine dvije borbe u Bellatoru. Na Bellatoru 196 u travnju 2018. sudačkom je odlukom izgubio od hrvača Eda Rutha. Nakon pobjede nad Alexom Lohoreom na BAMMA 35 eventu, odlukom je opet izgubio na Bellatoru 207 u listopadu od Lorenza Larkina.

Dantas se ipak bori

Nakon što je Manny Vasquez zbog ozlijede otkazao nastup, bivši prvak bantam kategorije Eduardo Danta (20-6) ipak će se boriti na eventu s obzirom na to da je kao zamjena uskočio Toby Misech (11-6). Ovo će biti Dantasov prvi nastup od kad ga je Michael McDonald nokautirao u prvoj rundi prošlog srpnja. Bivši Bellatorov bantam prvak po prvi je puta u karijeri u negativnom nizu. „Dudu“ ima 10-3, a u zadnje dvije borbe je izgubio od Darriona Caldwella i prijespomenutog Michaela McDonalda.

Dvije borbe koje prethode gore spomenutima su američki okršaj Mikea Kimvella i Johna Doume čemu prethodi još jedan sudar sunarodnjaka između Austina Vanderforda i Codyja Jonesa.

Bellator 215 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 16. veljače u 3 sata poslije ponoći, samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator 215
Matt Mitrione vs. Sergei Kharitonov
Logan Storley vs. Ion Pascu
Eduardo Dantas vs. Toby Misech
Mike Kimbel vs. John Douma
Austin Vanderford vs. Cody Jones

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije