Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENALU DERBI

Begović zabio iz svog šesnaesterca Lovrenovom Southamptonu

Asmir Begović
Foto: PA/Pixsell
1/2
02.11.2013.
u 18:00

Begović je iz svog šesnaesterca ispucao loptu, a ona je nakon samo 14 sekundi igre završila u mreži momčadi Dejana Lovrena.

Reprezentativni golman BiH Asmir Begović u remiju Stokea i Southamptona 1:1 zabio je drugi najbrži gol u povijesti Premiershipa. Begović je iz svog šesnaesterca ispucao loptu, a ona je nakon samo 14 sekundi igre završila u mreži momčadi Dejana Lovrena.  Gosti su izjednačili u 42. minuti golom Rodrigueza.

- Igrali smo dobro, momčad je pokazala karakter. Bod je dobar, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Ne možemo kriviti Boruca za gol, bio je dobro postavljen ali vjetar je bio prejak - napisao je Lovren na Facebooku. Hrvatski reprezentativac odigrao je 90 minuta i pritom dobio žuti karton.

Manchester City s uvjerljivih 7:0 na Etihadu je pobijedio Norwich. Serija je krenula autogolom Johnsona u 16. minuti, a poslije su mrežu gostiju tresli Silva, Nastasić, Negredo, Toure, Agüero i Džeko.

Do tri boda je stigao i Manchester United koji je sa 3:1 kao gost pobijedio Fulham. Igrači Davida Moyesa sve su riješili u 22 minute. U 10. minuti zabio je Valencia, u 20. Van Persie, a u 22. Rooney. Domaćini su počasni gol zabili preko Kacaniklica u 65. minuti.

Arsenalu derbi

U derbiju kola Arsenal je na Emiratesu pobijedio Liverpool 2:0. 'Topnici' su do tri gola stigli zabivši po gol u svakom poluvremenu. U 19. minuti za 1:0 je zabio Cazorla, dok je konačnih 2:0 u 59. minuti postavio Ramsey na asistenciju Özila.

Arsenal je nakon 10. kola vodeća momčad lige s 25 bodova. Chelsea i Liverpool dijele drugo mjesto s 20 bodova.

Premiership, 10. kolo:
Fulham - Manchester United 1:3
Hull - Sunderland 1:0
Manchester City - Norwich 7:0
Stoke - Southampton 1:1
WBA - Crystal Palace 2:0
West Ham - Aston Villa 0:0
Arsenal - Liverpool 2:0

Redoslijed: 1. Arsenal 25, 2. Chelsea 20, 3. Liverpool 20, 4. Man. City 19, 5. Southampton 19...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije