Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
menadžer stokea

''Begović bi mogao biti najbolji golman u Engleskoj''

Asmir Begović
AFP
06.02.2010.
u 13:36

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Stokea Tony Pulis po prvi puta je otkrio da je njegov klub ciljao dovesti bosanskog vratara Asmira Begovića, prije nego je pregovarao s Begovićem tadašnjim suigračem Davidom Jamesom.

 

Asmir Begović, 22-godišnji bosanski nogometni vratar, prešao je iz Portsmoutha u Stoke uz odštetu od 3.25 milijuna funti u posljednjim satima prijelaznog roka.

Poznato je da je Stoke nastojao iz Portsmoutha angažirati njegovo prvog vratara, engleskog reprezentativca i veterana Davida Jamesa. Međutim, menadžer Stokea Tony Pulis tvrdi da je Begović za njih i ranije bio ''prva opcija''.

- Ljudi misle da smo Begovića kupili tek nakon neuspješnih pregovora s Davidom Jamesom. Ne, Begović je bio naša meta i prije pregovora s Jamesom. Čim smo saznali da je dostupan, odmah smo krenuli u akciju, jer smatramo da bi on jednog dana mogao biti najbolji golman u Engleskoj – zanimljivo je razmišljanje ponudio Pulis.

Pa ipak, čini se da će Begović morati pričekati na svoju priliku...

- Želimo mu dati vremena za prilagodbu. Naš trener vratara Andy Quy kaže mi da su oba naša golmana Thomas Sorensen i Steve Simonsen odlično prihvatili Begovića, to je ono što nam treba. Želimo zdravu konkurenciju u momčadi, pa tako i među vratarima – kaže Pulis.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:34 06.02.2010.

kladimose.bloger.hr besplatni tip dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije