Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krasan gol Perišića

Bayernu naslov klizi iz ruku, Borussia slavila u dramatičnom derbiju!

Borussia Mönchengladbach
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.12.2019.
u 18:15

Borussia je pobjedom opet preuzela vodstvo na ljestvici s bodom više od Leipziga

U derbiju 14. kola Bundeslige Borussia Mönchengladbach je na svom stadionu pobijedila minhenski Bayern s 2:1 golom iz najstrože kazne u 92. minuti.  

Bavarci su poveli u 49. minuti golom Ivana Perišića, kojem je bio to četvrti gol za Bayern, ali je u 60. minuti izjednačio Alžirac Rami Bensebaini.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Javi Martinez je skrivio jedanaesterac, a u gol ga je pretvorio Bensebaini.

Bayernu je to drugi prvestveni poraz u nizu, a za liderom sada zaostaje čak sedam bodova. 

Borussia je pobjedom opet preuzela vodstvo na ljestvici s bodom više od Leipziga, koji je slavio kod kuće s 3:1 protiv Hoffenheima. Kod gostiju je Andrej Kramarić odigrao cijelu utakmicu.

Borussia Dortmund je kao domaćin deklasirala Fortunu Duesseldorf s 5:0 i probila se na treće mjesto s pet bodova manje od imenjaka iz M'Gladbacha. 

Augsburg je s 2:1 pobijedio Mainz, a Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za domaćine. Freiburg je s 1:0 kod kuće nadigrao Wolfsburg, a kod gostiju je Josip Brekalo ušao u 60. minuti. 

Redoslijed: Borussia Mönchengladbach 31, Leipzig 30, Dortmund 26, Schalke 25, Freiburg 25, Bayern München 24, Bayer Leverkusen 22

Komentara 6

NI
NikoCro
18:39 07.12.2019.

Jel im opet Niko kriv, samo neka gube

AC
acer
21:20 07.12.2019.

FC Svlačionica opet izgubila? Što vrijeme bude više prolazilo, to će javnost više biti svjesna koliko je Niko bio pozitivan faktor u klubu.

ML
Mlad75
19:07 07.12.2019.

Volim Bayern, ali od kad su Niki dali otkaz njihov poraz me ne zalosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije