Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Bayern slavio, Lewandowski poslao novo upozorenje Dinamovoj obrani

Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.09.2015.
u 17:24

Nogometaši Bayerna nastavili su fantastičan start u novu sezonu. U sedmom kolu Bundeslige pobijedili su Mainz u gostima sa 3:0 i upisali sedmu pobjedu. I ovoga puta raspoložen je bio Robert Lewandowski, koji je u prošlom kolu protiv Wolfsburga zabio pet golova u devet minuta, a danas je zabio "samo" dva gola.

Kao i obično, Bavarci su dominirali, imali posjed lopte 70 posto, ali u pravom dijelu nisu mogli probiti vratara Kariusa, čak je u 21. minuti Thomas Müller promašio jedanaesterac, pucao je iznad gola. A onda početkom nastavka, točnije u 51. minuti, i Karius je bio nemoćan. Coman je ubacio s desne strane, a Lewandowski glavom zabio za vodstvo. Bio mu je to 100. bundesligaški gol u karijeri, 26 je zabio za Bayern, a 74 za Borussiju.

Isti igrač zabio je i 12. minuta poslije, a ovog puta asistirao mu je novi suigrač Arturo Vidal, koji je u igru ušao pet minuta ranije. Poljak je postao prvi igrač u ovom stoljeću koji je u Bundesligi zabio sedam uzastopnih golova za svoju momčad. Konačni rezultat postavio je Coman.

Guardiola je nakon toga napravio sve izmjene kako bi sačuvao neke igrače za sljedeću utakmicu, a bit će to već u utorak kada u Ligi prvaka Bayern dočekuje hrvatskog prvaka Dinamo.

>>Mamić: Vjerujem da će Guardiola pogledati ovu utakmicu

Ostali rezultati:

Augsburg - Hoffenheim 1:3

Werder - Bayer 0:3

Stuttgart - Borussia Mönchengladbach 1:3

Wolfsburg - Hannover 1:1

Komentara 9

21
215794
18:18 26.09.2015.

Za Dinamo bi trebala biti jedna utakmica bez ikakvog opterecenja da sam na rukovodecem mjestu Dinama postavio bih sve one igrace koje bih htio prodati sramota je usporedjivati ta dva kluba po uvjetima tj standard ja se potajno nadam nerjesenom rezultatu a I izgubiti s 4 razlike nije sramota a zamislite da Hajduk igra protiv njih dobio bi barem dvadesetak komada

BU
buljanzeljko453
18:44 26.09.2015.

Bayern - Dinamo Zagreb 1 : 2. .zapamtite dobro! !.. dinamo je bolji i od wolsburga a puno bolji od mainzer. .vidjecete da Bayern ne leti .

IN
Ineboimorejeplavo
19:41 26.09.2015.

Bayern je najjaca evropska momcad bez daljnjega. 7 utakmica 21 bod postigli 23 gola primili 3, strava strava, idemo modri samo se borite, ako primite i cetiri pet komada nije sramota, svi smo uz vas, naravno osim hajdugovaca, ozrena, vanja, flekova ,junacija dasovica......ajmoooooooooo Dinamoooooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije