Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA

Bayern i Eintracht nastavljaju 'rat' zbog Nike Kovača!

Niko Kovač
Foto: Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL
1/7
19.04.2018.
u 11:02

Bayern i Eintracht igrat će u finalu njemačkog kupa. Momčad Nike Kovača sinoć je svladala Schalke s 1:0 i drugu godinu zaredom ušla u finale.

Nastavlja se prepucavanje između Eintrachta i Bayerna nakon što je bavarski gigant za novog trenera izabrao Niku Kovača, trenera momčadi iz Frankfurta.

Sportskog direktora Eintrachta Fredija Bobica uzrujalo je to što im je Bayern oteo trenera pa je poručio da toj momčadi "nedostaje poštovanja i profesionalnosti".

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness te je tvrdnje nazvao "nečuvenima", dok je direktor Karl-Heinz Rummenigge poručio:

– Ne razumijem čemu takve Fredijeve riječi. Posao smo odradili profesionalno i pošteno. No, mislim da se Bobic malo ohladio nakon upozorenja koje smo mu poslali Uli Hoeness i ja.

Odgovor Bobica nije trebalo dugo čekati.

– Na Rummeniggeove izjave mogu se samo nasmijati. Reći ću to ovako: u prvoj i drugoj ligi postoji 36 klubova, a njih 35 dobro surađuje i ta suradnja funkcionira – rekao je Bobic i dodao:

– Nogometni navijači nisu glupi i vide što se ovdje dogodilo.

A Bayern i Eintracht igrat će u finalu njemačkog kupa. Momčad Nike Kovača sinoć je svladala Schalke s 1:0 i drugu godinu zaredom ušla u finale. Bivši hrvatski izbornik tako se naslovom u kupu može oprostiti od momčadi koju je vodio dvije godine i onda na ljeto preseliti na klupu Bayerna.

Komentara 11

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:03 19.04.2018.

Njemački tradicionalni izdajnički mentalitet. Sa dozom kapitalizma. Sve jasno nama koji jako dobro poznajemo svoje susjede Nijemce.

ME
MejaCity
11:22 19.04.2018.

Pobjedi ih za kraj pa ih onda preuzmi pokaži znanje i poštovanje prema klubu u kojem radiš..

DU
Deleted user
11:10 19.04.2018.

žutilo kao uvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije