Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NASLOV

Bautista osvojio Dubai i uzeo 565.530 američkih dolara

Roberto Bautista Agut
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.03.2018.
u 23:18

U finalu turnira parova slavili su Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, pobijedivši Amerikanca Jamesa Cerretanija i Indijca Leandera Paesa sa 6:2, 7:6 (2).


Španjolac Roberto Bautista Agut pobijedio je francuskog tenisača Lucasa Pouillea sa 6:3, 6:4 u subotnjem finalu u Dubaiju te tako stigao do svog prvog trofeja na ATP turnirima serije 500.

Za svoj osmi naslov 23. tenisač svijeta je zaradio 565.530 američkih dolara, a 500 bodova koje je zaradio donijet će mu napredak do 16. mjesta na ATP ljestvici. Španjolac je na putu do naslova u četvrtfinalu nadigrao našeg Bornu Ćorića.

Lucas Pouille je ostao na pet naslova, a da je stigao do šestog, od ponedjeljka bi se prvi put našao među desetoricom najboljih tenisača svijeta. Ovako će na sljedećem turniru, onom u Indian Wellsu iz serije Masters 1000, nastupiti kao 12. na pojedinačnoj ATP ljestvici.  

U finalu turnira parova slavili su Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, pobijedivši Amerikanca Jamesa Cerretanija i Indijca Leandera Paesa sa 6:2, 7:6 (2).

ATP Dubai - finale:

Roberto Bautista Agut (Špa/3) - Lucas Pouille (Fra/2) 6:3, 6:4

Komentara 1

PE
peugeot
23:28 04.03.2018.

I Filip Krajinovic je uzeo dosta "love" na ovom turniru doguravsi do polufinala kojeg izgubi u tee-break u trecem setu (7:6). Osim love usao je i u top-30.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije