Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To nije ljudski

Becker otkrio razlog pada: Đoković je zlostavljan na terenu!

Novak Đoković i Boris Becker
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
02.03.2018.
u 15:13

Boris Becker pričao je o detaljima iz svlačionice i otkrio razloge Đokovićeva pada

Novak Đoković već duže vrijeme vuče ozljedu lakta, zbog koje nije bio u dobroj formi pa je drastično pao na ATP ljestvici. Početkom veljače konačno je donio odluku da je vrijeme za operaciju lakta, što je i učinio pa se trenutačno oporavlja.

Njegov bivši trener Boris Becker otkrio je za Kurir razloge njegova pada.

- Tenisač nikad nema samo jednu ozljedu. Kad igrate Grands slam turnir, igrate sedam mečeva u dva tjedna. Vjerujte, tada vas boli puno toga, a ne samo lakat. Igrač stane samo onda kada je bol nepodnošljiva i kada je problem već ozbiljan, kao što je to bilo s Novakom, rekao je Becker pa dodao:

- Tenis je prilično naporan sport. I ne možete riječima izraziti dovoljno poštovanja prema tim momcima koji tijekom sezone odigraju 75 ili 80 jakih mečeva. U ostalim sportovima to nije moguće. Sport je naporan i ozljede su sastavni dio. Prošle godine Đoković i Murray povukli su se gotovo u isto vrijeme, a sve je to posljedica toga što ih se godinama zlostavlja na terenu, zaključio je Becker.

Komentara 28

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
15:16 02.03.2018.

Nas zlostavlja Vecernji prenosenjem ovakvih nebitnih vijesti...

KA
kacavenda
15:32 02.03.2018.

Posve nebitno

PE
peugeot
15:43 02.03.2018.

Da, Djokovic i ostali su bili veoma maltretirani od strane ATP ! Ali, j... ga, sa 400 miliona dolara i jahtom usidrenom uz to, u Monaku, gdje zivim s porodicom u super stanu (30 m2, a, to, malo morgen!) zivot je lijep, super... zar, ne? A jos sam mlad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije