Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split dočekuje farmaceute

Batine iz Karlovca izliječit će bodovi protiv Slavena

Goran Radic Josip Golubar
Nino Strmotic/PIXSELL
14.08.2010.
u 15:30

Vrijeme je da i farmaceuti prime pogodak i izgube, no nitko neće umjesto nas pobijediti u toj utakmici, istaknuo je Splitov trener Ivan Katalinić

Nije Splitov trener Ivan Katalinić uplašen pobjedničkim nizom Slavena Belupa, koji je u prvenstvo ušao s tri pobjede, a još nije primio gol. I takvo razmišljanje nastoji prenijeti na svoje igrače.

Nema više pritiska

– To što je Slaven bez poraza dosta govori o njegovoj kvaliteti. Ali, mi smo slične protivnike poput njega već imali, samo što smo protiv Rijeke i Karlovca igrali u gostima. U tim smo utakmicama pokazali da se možemo nositi sa svima, da se nikoga ne trebamo plašiti. Tako se i pripremamo za Slaven. A i prije sezone govorio sam o tomu da je važno na svom terenu osvajati bodove – istaknuo je Katalinić.

U Parku mladeži stalno se spominje to da momčad iz Koprivnice još nije primila pogodak u prvenstvu.

– Mi želimo pobjedu, to je jedino što nas zanima. A koliko znam, ne možete pobijediti ne postignete li pogodak. Dakle, uvjeren sam da je došlo vrijeme da i Slaven primi gol i izgubi – samouvjeren je Katalinić.

Podsjetio se odličnog drugog poluvremena utakmice protiv Varaždina, kada je u premijeri na svom stadionu Split slavio s 4:0.

– Neka sada bude pola – u svom je stilu dobacio trener splitske momčadi.

No, unatoč optimizmu koji širi, Katalinić je svjestan da do pobjede može doći jedino punim angažmanom svih igrača.

– Nitko se sam neće predati, nitko drugi za nas neće pobijediti u toj utakmici. Moramo biti na najvišoj razini. Sada više nema onog pritiska kao u prvoj domaćoj utakmici, možemo igrati mirnije – smatra Katalinić.

Budiša izdržava kaznu

Protiv Slavena neće igrati jedino "kartonirani" stoper Budiša, a važan igrač u Katalinićevoj formaciji, Goran Radnić, uvjeren je da će suigrači i on biti na željenoj razini.

– Nakon Karlovca u kojem smo dobili batina, ali smo ozljede zaliječili, protiv Slavena ćemo biti pravi, uvjeren sam u to! – naglasio je Radnić.

Slaven Belupo večeras će u utakmicu protiv Splita ući u istom sastavu kao i u prošlom kolu, najavio je trener Mile Petković.

– Sudar Nurkovića i Marčića rezultirao je s nekoliko šavova na glavi, ali nema razloga za zabrinutost. Naši nam rezultati nameću obvezu maksimalnog zalaganja kako bismo opet osvojili tri boda, ali i zato jer je Split odlična momčad koja će, kao i mi, ići na pobjedu – rekao je Petković i naglasio da si ni Slaven ni Split ne mogu priuštiti stav favorita, jer obje strane imaju podjednako dobre igrače i zato je uvjeren da će navijači uživati.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:42 15.08.2010.

Petković uoči Splita: Favorita nema Petković posle Splita: Falilo nama je samo 4. gola i mogli smo pobijediti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije