Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT U GLASGOWU

Barišić: Steven Gerrard vjerovao je u mene

Borna Barišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.09.2019.
u 10:45

Istina je, imao sam ponuda, ali ni u jednom trenutku nisam pomislio otići iz Glasgow Rangersa, a osim toga presretan sam tu gdje jesam. Iskustva iz prošle sezone jako su mi pomogla koliko god mi je tada bilo teško - rekao je Barišić

Lijevi branič hrvatske nogometne reprezentacije Borna Barišić igra sve bolje u kultnim Glasgow Rangersima. Nedavno ga je Uefa uvrstila u momčad kola Europske lige, a u razgovoru za škotske medije otkrio je da veliku ulogu u njegovoj karijeri ima trener Steven Gerrard.

– Gerrard je shvatio da imam potencijala i zato, unatoč pričama o tome da nisam za škotski nogomet, vjeruje u mene, a razlog je jednostavan: u Škotskoj je fizički aspekt igre puno izraženiji i zato nisam odmah iz HNL-a ušao u puni ritam škotskog prvenstva. Vjerovao sam i vjerujem u ono što mogu napraviti pa mi je jako drago da sada i navijači vide koliko mogu. Čujem sad i da smišljaju pjesmice o meni, to je fenomenalno. Sad baš uživam igrajući – rekao je Barišić te o ljetošnjim pričama o tome da odlazi dodao:

– Istina je, imao sam ponuda, ali ni u jednom trenutku nisam pomislio otići iz Glasgow Rangersa, a osim toga presretan sam tu gdje jesam. Iskustva iz prošle sezone jako su mi pomogla koliko god mi je tada bilo teško.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
16:16 29.09.2019.

Barisic isto kao i Vida ima ono nesto sto se zovu muda u nogometu.Mi sokci igramo nogomet veoma ostro u granicama dozvoljenog tehnicki potkovano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije