Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojne ponude

Treneri oduševljeni, velika Barcelona zainteresirana za Rijekinog dragulja

Jasmin Čeliković
Facebook
18.11.2017.
u 13:35

- Istina je da su Barcelonini treneri koji vode B momčad u superlativima govorili o Čelikoviću, izjavio je Čelikovićev menadžer Zoran Samardžija.

Jasmin Čeliković (18), mladi stoper Rijeke i kapetan juniorske reprezentacije BiH, na meti je velike Barcelone, pišu mediji iz susjedstva.

Mlada momčad BiH izborila je elitni krug kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo, a upravo su sjajne Jasminove igre u dresu reprezentacije privukle pažnju Barcinih trenera.

- Istina je da su Barcelonini treneri koji vode B momčad u superlativima govorili o Čelikoviću. To ne znači da će Jasmin i završiti u Španjolskoj. Ima još zainteresiranih, izjavio je za Sportske.ba Čelikovićev menadžer Zoran Samardžija.

Čeliković je rođen u Bihaću, u Rijeku je stigao 2005. godine iz Zagreba te je potom prošao mlade selekcije hrvatskog prvaka.

Jasmin Čeliković
1/14

Komentara 3

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:19 19.11.2017.

Bravo JARANE!! HAJDE da i ta Bosna jednom krene u pravi Evropski Nogomet

RO
robertbruckner
18:43 18.11.2017.

uvjet je da "reka" more igrat v spanjolski ligi hihihihhi, ljudi moji Henes z velikog Bajerna je jednom rekel: nema dana a da nam ne nude minimalno 2 igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije