Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRI GODINE

Nezadovoljni Rakitić napušta Barcelonu i odlazi kod Hrvata?

Rakitić i Messi
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
17.11.2017.
u 19:10

Redsi su još ljetos, dok je Barcelona pokušavala dovesti Coutinha, pokazivali želju za hrvatskim veznjakom.

Barcelona radi na dovođenju Philippea Coutinha iz Liverpoola čime naš Ivan Rakitić nije nikako zadovoljan jer bi mogao ostati bez mjesta u momčadi. No, čini se da je došlo do dogovara između Katalonaca i momčadi Jurgena Kloppa.

Naime, redsi su još ljetos, dok je Barcelona pokušavala dovesti Coutinha, pokazivali želju za hrvatskim veznjakom. Stoga se zamjena Rakitića i Coutinha uz nadoplatu čini razumnim rješenjem, pišu engleski mediji.

Rakitić i Messi
1/8

Rakitić je u Barcelonu došao 2014. godine i od tada je odigrao 111 utakmica te zabio 20 golova. U Liverpoolu bi ga dočekao Dejan Lovren, suigrač iz hrvatske reprezentacije.

Osim Liverpoola, interes za Rakitića su prošloga ljeta pokazali Manchester UnitedArsenal i Juventus.

Komentara 22

BI
billynik
20:06 17.11.2017.

Koji put ga već selite, stvarno nema srama.

PR
prajdali100
20:07 17.11.2017.

Autor članka "Večernji.hr" ! Ma dajte......Sve da u ovome ima i trun istine zašto otici u Liverpool !? To su luzeri koje ni jedan sjajni Kloop ne može pokrenuti.Sličan je i M.United koji igra potpuno negledljiv nogomet.

GE
Germanicus
23:02 17.11.2017.

EU.Janez.....hihihihihihi.......Sosed disi duboko,kupi novi TV da u Rusiji gledas Svajcarca Rakitića u kockastom dresu!Hihihihihihibi.....a gdje igraju tvoji paraplegičari!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije