Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Intera

Rijeka se oglasila o Kekovu odlasku, evo što kažu!

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.11.2017.
u 12:57

– Inter nam je već dugo jako neugodan, a sada je složio kvalitetnu momčad i u seriji je pozitivnih rezultata.

Sinoć se brzinom munje proširila informacija da je Matjaž Kek na rubu otkaza u Rijeci. Češki portal isport.blesk.cz donio je ekskluzivnu informaciju da je trener Slovan Libereca Jindřich Trpišovský glavni kandidat za Kekova nasljednika.

S obzirom na to da je Rijeka u rezultatskoj krizi, takva informacija u prvi trenutak i nije zvučala nemoguće, iako je uprava kluba jasno stala iza svog trenera. No, izgleda da tamo nije kao u Dinamu, jer kad ti u Maksimiru daju javnu podršku, to je u povijesti često značilo da ti već traže zamjenu.

Rijeka je izgleda drukčija i zaista stoji iza Keka pa su cijelu ovu priču iz Češke odmah demantirali.

Matjaž Kek
1/14

– Umorni smo od raznih demantiranja, ali izgleda da je Rijeka zadnjih mjeseci u modi i da je u modi dizati cijenu preko Rijeke na sve moguće načine. Niti jedan dio tog članka o kojem govorite nema nikakve veze s istinom. Uostalom, besmislen je bilo kakav razgovor na ovu temu. Iako priznajem, u moru kojekakvih lažnih informacija o našem klubu, ova je nadmašila sve dosadašnje – rekao je pomoćnik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance. 

A slovenski stručnjak na to se nije ni obazirao, već je nastavio sa svojim poslom. Najavio je subotnju utakmicu s Interom.

– Utakmica za nas znači samo juriš! Inter nam je već dugo jako neugodan, a sada je složio kvalitetnu momčad i u seriji je pozitivnih rezultata. Ne treba se plašiti, ali treba paziti da se ne dogodi pogreška zbog koje postaješ nervozan, a utakmica ode u pogrešnom smjeru.

Rijeka je na ljestvici treća, ima 25 bodova nakon 15 kola. Razlika između nje i Intera samo je četiri boda.

– Ili su oni tako dobri ili smo mi tako loši. Nedostaju nam bodovi koje smo izgubili svojom krivnjom. Imali smo problem s realizacijom. Kad stvaraš šanse i ne zabijaš, padne igra i samopouzdanje.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:41 17.11.2017.

Pa stvarno za ne povjerovati, zar vi novinari ili tzv. novinari nijednu vijest ne možete objaviti, a da se ne dotaknete Dinama. Bljak.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
19:25 17.11.2017.

Zar nije, po vama novinarima, Kek prije malo otišao u Crvenu zvezdu?

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
13:31 17.11.2017.

Rijeka se oglasila na temu odlaska Keka i kažu da odlazak europske trenerske klase sa klupe ne dolazi u obzir jer bez njega i sa nekim domačim hrvatom na klupi če ponovo postati treči klub balkanske lige i prikladni partner pravih hrvata brače Šapina za klađenje i lažiranje utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije