Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rAKITIĆ IGRAO

Barcelona izbacila Espanyol, debitirao Philippe Coutinho

Barcelona - Espanyol
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.01.2018.
u 23:32

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do treće minute sudačke nadoknade

Nogometaši Barcelone plasirali su se u polufinale Španjolskog kupa zahvaljujući 2-0 (2-0) pobjedi u uzvratnom četvrtfinalnom susretu protiv gradskog suparnika Espanyola igranom na Camp Nou u četvrtak. 

Barcelona je tako nadoknadila 0-1 poraz iz prvog dvoboja igranog prije tjedan dana.

Strijelci su bili Luis Suarez (9) i Lionel Messi (25).

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu do treće minute sudačke nadoknade, a debitirao je Philippe Coutinho.

U srijedu su se u polufinale plasirali Leganes, koji je senzacionalno izbacio madridski Real, te Valencia, dok je Sevilla plasman među posljednje četiri momčadi osigurala još u utorak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije