Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE

Trener Barcelone: Rakitić je odličan, on se nikada ne gasi

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
22.01.2018.
u 18:40

- On nam je ogroman faktor u uspostavljanju ravnoteže na terenu. Nikada se ne gasi. Igra polušpicu, veznog na centru...

Trener Ernesto Valverde, koji je u srpnju preuzeo klupu Barcelone, smatra da je Ivan Rakitić odigrao važnu ulogu u proteklih šest mjeseci tijekom kojih je katalonski klub napravio veliki korak ka osvajanju španjolskog prvenstva.

- On nam je ogroman faktor u uspostavljanju ravnoteže na terenu. Nikada se ne gasi. Igra polušpicu, veznog na centru... Ove sezone je odličan - istaknuo je Valverde na konferenciji za medije nakon što je Barcelona u nedjelju sa 5:0 pobijedila Betis u gostima. Rakitić je u 59. minuti zabio gol za 1:0, što mu je treći pogodak ove sezone, a onda je u 68. minuti asistirao Luisu Suárezu za 3-0.

Barcelona vodi u prvenstvu sa 11 bodova više od drugoplasiranog Atlético Madrida, a hrvatski reprezentativac ima najviše nastupa za Katalonce od kada je trener postao Valverde. Bivši trener Athletic Bilbaa ga je koristio u 34 utakmice, davši mu slobodno jedino protiv trećeligaša Murcije u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala španjolskog kupa.

Komentara 3

Avatar pittbull
pittbull
19:25 22.01.2018.

Samo neka se nabrusi u Rusiji.

CA
Catalonia
16:05 23.01.2018.

Korny(korni) zato tvoja ßervija🚜 ima sve jeli????? Mani se ti Hrvatske i ne beri brigu za Hr nego se brini za svoju majcicu ßmrdiju😉

DU
Deleted user
20:33 22.01.2018.

I rakitić i modrić povezuju obranu i napad... problem u repki je da nemaju što povezati jer jer truba i obrana i napad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije