Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ JEDNE ERE

Barca se spektakularnim videom oprostila od Messija: Hvala ti...

FILE PHOTO: Spanish Super Cup - Barcelona v Sevilla
JON NAZCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.08.2021.
u 21:37

Iako su nedavno Messi i Barcelona postigli dogovor o produžetku suradnje, do potpisa novog ugovora nije došlo zbog "ekonomskih i strukturalnih prepreka"

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi (34) napušta katalonskog velikana Barcelonu, u kojoj je proveo čitavu svoju dosadašnju karijeru, objavio je klub u četvrtak, a potom su se emotivnim videom oprostili od njega:

Iako su nedavno Messi i Barcelona postigli dogovor o produžetku suradnje, do potpisa novog ugovora nije došlo zbog "ekonomskih i strukturalnih prepreka".

"Obje strane iskreno žale što je na kraju bilo nemoguće uskladiti želje igrača i kluba", objavila je Barcelona.

Messi je u Barcleonu stigao kao 13-godišnji dječak, za prvu je momčad debitirao 2004. godine te je u 778 nastupa postigao 672 pogotka u svim natjecanjima. 

S Barcelonom je Messi osvojio 10 naslova prvaka Španjolske, sedam španjolskih kupova i četiri Lige prvaka.

>> Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Ključne riječi

Komentara 5

RE
RedTree
00:53 06.08.2021.

Što ti je loša uprava, ode ti najbolji igrač u povijesti đžabe, a ostaje ti Griezmann, ozlijeđeni Dembele, Coutinho, nepotrebno dovedeni Pjanić... Šteta, čovjek je ipak ikona kluba kao Totti, Gerrard.

BL
Blacknemesis8
06:41 06.08.2021.

Ode tzv. Najskuplji. Hahaha...besplatno. 50-100 milijuna eura, ako ne i 200 milijuna u vjetar....?!?! U to ja nevjerujem. To su advokati odavno dogovorili i klub. 100 %. Jeftinije, a sto bi klub morao zaraditi, ako mogu samo ja, direktor ?!! To je obicna fora, kao 1. da nebude svade oko cifre, a bilo bi rata oko para i koliko kome i tko zna cega jos. Da to nebi sve isplivalo sve povrsinu, ajmo ovako. Istekao ugovor i ciao. Samo tako...?! Nikako. Tu je igra radi poreza i svasta jos cemo cuti. 1000 %. Za mjesec-dva cuti cemo prave razloge. Kada se karte stave na stol. PSG ili Manchester City. Ja mislim PSG 99 %, i 1 % Man. City.

BL
Blacknemesis8
06:19 06.08.2021.

Ton odreduje muziku. Kakav ton takva predstava. Ili igra. Ja mislim da ima jako puno beskorisnih i opasnih neznalica u nogometu. Osobito u profesionalnom nogometu. Dakle, razno osoblje izmislili sami sebi posao. Direktori, manageri razni strucmjaci jako dobro zive a ocito ama bas nikakve koristi od njih. Jedan trener i nesto omladine, i to ti je to. Ali, gdje naci takvoga. Potjerali smo takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije