Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽETE GLASATI

Barbara Matić u konkurenciji za titulu najbolje džudašice svijeta

Zagreb: Povratak svjetske judo prvakinje Barbare Matić i doprvakinje Lare Cvjetko
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
12.01.2023.
u 21:17

Uz svjetski broj jedan na svjetskoj rang ljestvici Matić, nominirana je i 21-godišnja Zagrepčanka Lara Cvjetko u kategoriji "Zvijezda u usponu“, kao finale Barbare i Lare sa SP-a u Taškentu u kategoriji "Najbolji trenutak u 2022. godini“.

Međunarodna džudo federacija (IJF) objavila je nominacije za najbolje džudašice i džudašice svijeta za 2022. godinu, a među pet kandidatkinja je i dvostruka svjetska prvakinja 28-godišnja Barbara Matić iz splitskog JK Pujanke

>> Ronaldo je prodao zlatnu loptu za ogromne novce pa potom napravio nešto nevjerojatno

„Iznimno sam zadovoljna kako je završila 2022. godina, ovo je zaista poput šlaga na torti. Biti proglašena odnosno ući u završni krug s pet najboljih judašica na svijetu stvarno je velika stvar. Presretna, prezadovoljna i ponosna sam na tu nominaciju. Bila bi velika stvar da to osvojim, ali ja sam već s trenutnom situacijom iznimno zadovoljna. Iskoristila bi priliku te se zahvalila svim navijačima na velikoj podršci i nadam se da će me podržati i ovaj put“, kazala je Barbara, koja je trenutno na pripremama u austrijskom Mittersillu

Glasovanje na web stranici IJF-a započelo je u četvrtak i traje do kraja siječnja. Glasati može OVDJE.

Uz svjetski broj jedan na svjetskoj rang ljestvici Matić, nominirana je i  21-godišnja Zagrepčanka Lara Cvjetko u kategoriji "Zvijezda u usponu“, kao finale Barbare i Lare sa SP-a u Taškentu u kategoriji "Najbolji trenutak u 2022. godini“. 

U kategoriji „Trenersko postignuće“ (Coaching Achievement of the Year 2022) nominirani su Vladimir Preradović i Dragan Crnov.

Pobjednici će biti objavljeni u veljači tijekom Grand Slama u Parizu 2023.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije