Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Euro 2012.

Bale ne igra protiv Engleske, no kaže: Napast ćemo ih i pobijediti

bale
Reuters
25.03.2011.
u 09:18

- Ako netko od suigrača o meni misli nešto loše, neka mi to kaže u lice - kaže novi-stari kapetan Albiona John Terry

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello noćima je sanjao Garetha Balea, razmišljajući kako ga zaustaviti u današnjoj utakmici protiv Walesa. A onda mu je jučer stigla najljepša moguća vijest – zbog bolova u bedrenom mišiću, Bale će propustiti utakmicu.

– I prošle nedjelje osjećao je zategnutost mišića, a osobito nakon posljednje prvenstvene utakmice. Očekivali smo da će sve biti u redu, no poslije dva dana treninga, opet je osjetio bolove. Pregledom je utvrđeno da je u pitanju ozljeda mišića zbog koje neće moći igrati protiv Engleske – navodi se u priopćenju velškog nogometnog saveza.

Pas čuvar James Milner

Koliko se Capello bojao Balea, potvrđuje rečenica koju je ponavljao posljednjih nekoliko dana.

– Bale je najbolji nogometaš na svijetu, gotovo je nezaustavljiv. Takvu brzinu i prodornost po lijevoj strani nisam vidio još od Roberta Carlosa u najboljim danima – rekao je Capello, koji je posljednjih dana nekoliko puta odvrtio utakmicu Tottenhama i Intera na kojoj je Velšanin zabio tri gola te ismijao braniča Intera Maicona.

Capello je zato za sutra imao pripremljenu posebnu taktiku po kojoj bi Englezi udvajali Balea, a Velšanin bi imao i stalnog "psa čuvara" Jamesa Milnera.

Ramsey sada glavni adut

– Žao mi je što neću igrati, ali svejedno ćemo napasti Englesku, ići na pobjedu. Imamo dobar spoj mladih i iskusnih igrača koji mogu svladati Albion. A tada bih mogao zezati suigrače iz Tottenhama Defoea i Dawsona – vjeruje u uspjeh Gareth Bale.

Najveća uzdanica Velšana sada će biti veznjak Arsenala Aaron Ramsey.

– Mnogi od nas imaju velik motiv za dokazivanje protiv Engleza, u čijoj ligi imamo. Naša tri poraza na startu skupine u ovoj utakmici ništa ne znače – smatra Ramsey.

Godinu i pol nakon što mu je oduzeta kapetanska vrpca engleske reprezentacije, John Terry danas će opet povesti svoje suigrače na teren.

– Tvrdite da su neki reprezentativci protiv toga da imam vrpcu? Ne znam ništa o tome, no ako je tako, onda ih pozivam da to kažu meni u lice – poručio je Terry.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije