Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI I VELŠANI

Bale: Bit ću spreman za Hrvatsku, Ramsey: Suigrači, oprostite mi...

Gareth Bale
Reuters/Pixsell
23.03.2013.
u 13:40

U pobjedi Walesa nad Škotskom Bale je izašao prije poluvremena zbog želučane viroze, a Ramsey zaradio direktni crveni karton

Glavna i najveća zvijezda reprezentacije Walesa Gareth Bale trebao bi nastupiti u utorak u utakmici protiv Hrvatske. Podsjetimo, u sinoćnjoj pobjedi naših sljedećih protivnika protiv Škotske (2:1); Bale je napustio igru pred kraj prvog poluvremena nakon što je dobio udarac u gležanj. No, nije to ono što ga muči koliko viroza.

- Sve je u redu s mojim gležnjem, izašao sam zbog želučane viroze. No, trebao bih biti dobro do utrka - rekao je napadač Walesa i Tottenhama.

Izbornik Chris Coleman zasad nije previše uznemiren Baleovim poteškoćama.

- Neće biti lako učiniti da Bale bude fit, ali imamo 72 sata u kojima ćemo dati sve od sebe. U ovoj utakmici izgledao je pomalo teških nogu, no to je razumljivo jer je težak tjedan iza njega, a zbog tog udarca u gležanj nije ulazio sto posto u rizike - objasnio je Coleman.

Izbornik Walesa više brine zbog izostanka Aarona Ramseyja koji je protiv Škota zaradio crveni karton zbog faula na McArthuru i neće nastupiti protiv Hrvatske.

- Žao mi je što sam iznevjerio svoje suigrače. Razočarao sam i sebe, bilo je to nešto iz čega ću mnogo naučiti - komentirao je Arsenalov veznjak koji se iz junaka prometnuo u tragičara.

Nakon što je Škotska povela 1:0., one je zabio izjednačujući pogodak u 72. minuti, a pobjedu donio Robson-Kanu dvije minute kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije