Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduku najteži ždrijeb

Balakov: Poznajem Engleze, čak i njih možemo izbaciti

'Manchester City\'s Carlos Tevez (right) and Stoke City\'s Robert Huth (left) battle for the ball. Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
15.07.2011.
u 19:31

Nije bilo smijeha na licu Hajdukova trenera Krasimira Balakova nakon saznanja da će bijeli u 3. pretkolu Europske lige igrati protiv engleskog Stoke Cityja

Nije bugarskom strategu najbolje sjeo suparnik iz najjače europske lige jer, objektivno, Hajdukove su šanse i u igri s osrednjim premijerligašem minimalne.

– Svakog protivnika možemo pobijediti, pa tako i Stoke. Poznajem dva-tri njihova igrača i trenera Pullisa, do naših utakmica još ću ih bolje upoznati – kazao je Balakov.

Osvojili 13. mjesto

Kao što za vrijeme priprema cijelo vrijeme govori svojim igračima, a to je da gledaju sebe i svoju igru, tako je komentirao i sraz s Englezima.

– Trenutačno nam je najvažnije koncentrirati se na sebe. Nije važno što se prva utakmica igra u Engleskoj – dodao je Balakov.

U cijeloj priči ima i jedna dobra stvar. Hajduk je prije Stokea počeo pripreme te bi uoči susreta s Englezima momčad bijelih trebala biti u optimalnoj formi. Naime, prije Stokea Hajduk će se sučeliti sa Šibenikom u prvoj utakmici hrvatskoga prvenstva, te s Barcelonom u spektaklu 23. srpnja.

– Dobra je stvar što ćemo uoči Stokea igrati te dvije utakmice – zaključuje Hajdukov trener.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:23 15.07.2011.

Moja zelja se ispunila ,jucer kazem prijteljima Hajduku zelim Stoke City i dobili su ih... Samo i ovaj Balakov je veliki optimist,Hajduk moze i Stoke-a izbaciti... Ajde da vidimo i to cudo,inace svim nasim klubovima zelim puno srece i uspjeha..

Avatar feudalac
feudalac
21:41 15.07.2011.

Naravno da navijam svim srcem za Hajduk ali prije će Hajduk izbaciti Balakova iz trenerske stolice (možda već nakon Šibenika) nego što će ovaj izbaciti Stoke.... Budimo realni, Hajduk je slabiji najmanje 40% u odnosu na prošlu sezonu, kako igrački tako organizacijski a posebno trenerski. Poklepović je Fergusson i Mourinho zajedno za jednog Balakova.

OB
-obrisani-
22:24 15.07.2011.

kad imate trenera pravoslavca,sve je moguce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije