Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Bacite pogled na prvi trening vatrenih uoči završnice Lige nacija, doputovao kapetan Modrić, Majer ima poseban detalj

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Maksimiru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
19.09.2022.
u 19:28

Hrvatska ima dobre šanse izboriti final four Lige nacija, idealno bi bilo uzeti sva tri boda u Beču.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se nakon tri mjeseca klupskih obaveza na pripremama u Zagrebu.

Hrvatska će ugostiti Dansku na Maksimiru 22. rujna (20:45), a protiv Austrije igrat će tri dana kasnije na stadionu Ernst Happel u Beču (20:45) u sklopu zadnje kola po skupinama.

Izbornik Zlatko Dalić okupio je izabranike u hotelu Sheraton, nakon toga su odradili i trening na pomoćnom terenu maksimirskog stadiona. 

- Došli smo u situaciju biti prvi, što bi bilo sjajno. Očekuju nas dvije važne utakmice, a ona protiv Danske će biti ključna. Plasman u Ligi nacija je važan i zbog ždrijeba za Europsko prvenstvo, ali i kao pripreme za Katar. Iskreno, nemam nekih nedoumica za Katar, to je to. Pokušat ćemo u ovih sedam dana posložiti nekoliko stvarčica i riješiti neke nedoumice - poručio je Dalić uoči završnice Lige nacija.

19.09.2022., Zagreb - Maksimir. Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci posljednje dvije utakmice u natjecanju po skupinama Lige nacija sa Danskom i Austrijom. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vatreni nemaju problema s ozljedama, upitan je jedino stoper Martin Erlić koji nije nastupao za Sassuolo, ali se odazvao pozivu Dalića. Lovro Majer trenirao je s posebnom maskom zbog frakture nosa, dok se momčadi priključio kapetan Luka Modrić

19.09.2022., Zagreb - Maksimir. Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci posljednje dvije utakmice u natjecanju po skupinama Lige nacija sa Danskom i Austrijom. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uoči posljednja dva kola Hrvatska sa sedam bodova ima drugo mjesto u skupini, iza vodeće Danske koja je osvojila devet bodova.

Standings provided by SofaScore

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije