Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi kući

Australski Hrvati oduševljeni: Šimunić se vraća u Melbourne!

Josip Šimunić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.02.2015.
u 14:53

Među australskim Hrvatima zavladala je euforija, svi su sretni zbog Šimunićeva dolaska, a posebno ih veseli što je nakon utakmice organizirana večera i druženje s navijačima.

Hrvati u Australiji oduševljeni su otkako su čuli da će im tijekom vikenda u posjet doći Josip Šimunić, bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš Dinama. 

Joe će biti gost Melbourne Knightsa, kluba u kojem je započeo karijeru, a u kojem dominiraju Hrvati, te će izvesti početni udarac na otvaranju prvenstva protiv Avondale FC-a.

"S ponosom objavljujemo da se legenda kluba i bivši hrvatski reprezentativac i kapetan Josip Šimunić vraća u Melbourne. Bit će počasni gost na večeri u petak na kojoj će biti klubovi Melbourne Croatia i Melbourne Knights", objavljeno je na klupskoj stranici u članku pod naslovom "Simmo is coming home".

Među australskim Hrvatima zavladala je euforija, svi su sretni zbog Šimunićeva dolaska, a posebno ih veseli što je nakon utakmice organizirana večera i druženje s navijačima.

>>Josip Šimunić je otišao iz nogometa i samo mu možemo reći 'Hvala, Hrvatino!'

Komentara 95

SV
stjepan v.
15:43 18.02.2015.

super Joe je uvijek gentleman, i hvala mu za to.

MA
manuutd
15:16 18.02.2015.

Pokazao ja na marakani i maksimiru kako se voli hrvatska..hvala ti od srca Vjerujem u te zemljo moja Hrvatska

Avatar kravata
kravata
15:25 18.02.2015.

Ni jedno ubistvo nije opravdano pod zvijedom kokardpm mjesecom ili kod hrvta slovom u. Za sve te ratove i ubijanja je kriva kako je danas zovu "muliti kulti" rijeć. Kada manjina postane većina ili se ujedine u veće zajednicu kojaa omogućuje ratom ili prebrojavanjem došljaku vlast. Nije Šimunić izmislio pozdrav za dom to je poznat stari pozdrav koji je upotrebljavan i prije ustaša a kako je publika znala odgovorit "spremni" . Po tom nekom zakonu ustaše su bili hrvati onda ne bi smjelo bit ni Hrvata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije