Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA HRVATICA

Atraktivna je, na Instagramu ima 440 tisuća pratitelja, a među najboljima je u Europi

Klara Perić
Instagram
09.06.2021.
u 07:00

– Jako me zanimaju videoigrice. Naravno, igra se PlayStation, a kad idem na put, obavezno sa sobom nosim Nintendo. Jednog dana željela bih sama programirati neku dobru igricu – rekla je Klara

Odbojkašice Hrvatske ostvarile su sjajan uspjeh plasiravši se na završni turnir Zlatne lige koji će se igrati 19. i 20. lipnja u Bugarskoj. Naše odbojkašice su u kvalifikacijskoj skupini bile druge, iza Češke, s omjerom pobjeda i poraza 4-2. Kao najbolje druge izborile su plasman na Final-Four gdje će u polufinalu igrati protiv Španjolki. Jedna od zaslužnijih za odlične rezultate je i 23-godišnja Klara Perić, prvi tehničar reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Atraktivna sportašica počela se baviti odbojkom u ŽOK Vinkovci gdje je provela šest godina. Potom je prešla u zagrebačku Mladost da bi je ondje zapazili lovci na talente i doveli je u talijanskog prvoligaša Casalmaggiore koji je u to vrijeme bio aktualni osvajač Lige prvakinja. Imala je samo 18 godina kada je otišla u inozemstvo. Nakon Italije seli se u Španjolsku gdje jednu sezonu igra za Barcelonu, potom odlazi u slovenski klub GEN-I čiji ju je trener, Vasja Samec, jako nahvalio:

– Klara je najbolji mladi tehničar u Europi. Naravno, ovo nije samo moje mišljenje. Ono što ona zna, pokazala je igrajući dvije sezone u Casalmaggioreu – istaknuo je tada Samec.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Perić (@klarap4)

 

No, umjesto u neki jači klub iz Slovenije odlazi u daleku Finsku, u klub Vampula da bi se prošle godine vratila u Mladost.

– Imala sam peh s ozljedama ramena. Dvaput sam ga operirala tako da sam za Barcelonu odigrala tek tri službene utakmice. U slovenskoj Gorici bilo mi je lijepo, a u Finsku sam otišla jer je u to vrijeme jako puno strankinja igralo u njihovoj ligi. Jedino mi je bilo žao što sam iz toplijih krajeva došla u hladnu Finsku. Zbog pandemije sam se vratila u Zagreb i to mi je bila super odluka. Tu sam se potpuno oporavila od ozljeda – rekla je Klara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klara Perić (@klarap4)

 

Kako je s reprezentacijom, gotovo da nemate slobodnog dana?

– Da, igra se sve vrijeme. Evo, imati smo dva dana slobodno između turnira u Pragu i priprema za Bugarsku. Dobro je da smo u polufinalu izbjegli Bugarsku koja je kvalitetom daleko ispred – rekla je Klara koja studira programiranje na jednom američkom sveučilištu.

– Jako me zanimaju videoigrice. Naravno, igra se PlayStation, a kad idem na put, obavezno sa sobom nosim Nintendo. Jednog dana željela bih sama programirati neku dobru igricu – rekla je Klara.

Na Instagramu ste prije tri godine imali 25.000 pratitelja. Kakva je danas situacija?

– Danas imam 440.000 pratitelja – sa smiješkom će reći Klara i dodati – a nisam trenutačno baš tako jako aktivna – zaključila je naša odbojkašica.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
07:23 09.06.2021.

Nema vremena za prdnuti a studira programiranje koje zahtjeva teško grijanje stolice cijeli dan.. Aj ok. Ionako ce dobiti diplomu kao vrhunski sportaš, i zivit kao influencerica. Ne treba tebi ništa draga moja.

Avatar duje912
duje912
14:53 09.06.2021.

nisu to pratiteji nego perverznjaci koji "šlajfaju" prangiju na njene slike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije