Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆU 90 MINUTA, KOVA UŠAO S KLUPE

Real nije uspio svladati gradskog rivala, Atletico promašio jedanaesterac

Atletico - Real
Foto: Reuters
1/7
04.10.2015.
u 22:29

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real i odradio još jednu vrlo dobru utakmicu. Mateo Kovačić ušao je u 77. minuti umjesto Benzeme.

Real Madrid nije uspio sasvim iskoristiti jučerašnji kiks Barcelone koja je izgubila od Seville. Kraljevski je klub odigrao 1:1 na gostovanju kod gradskog rivala Atletico Madrida u sedmom kolu Primere.

Utakmica nije mogla bolje početi za Real. Carvajal je u devetoj minuti ubacio s dense strane, a Karim Benzema glavom proslijedio loptu u mrežu. 

Nakon toga je Sergio Ramos u 22. minuti skrivio jedanaesterac, no Atletico nije uspio izjednačiti. Udarac Griezmannu obranio je Navas.

Real je u drugom poluvremenu umrtvio igru i pokušao sačuvati vodstvo. No, to im se obilo o glavu. Vietto je u 83. minuti dočekao loptu koju je prema golu uputio Martinez i izjednačio na 1:1. Mogao je Atletico i na kraju slaviti, ali je udarac Martineza u sudačkoj nadoknadi sjajno skinuo Navas.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real i odradio još jednu vrlo dobru utakmicu. Mateo Kovačić ušao je u 77. minuti umjesto Benzeme.

Na ljestvici vodi Villarreal koji ima 16 bodova, dok Real Madrid, Celta i Barcelona imaju po 15. Atletico Madrid je na petom mjestu sa 13 osvojenih bodova.

>> Bayern, nakon Dinamu, zabio pet komada i Borussiji

>> Arsenal na krilima sjajnog Sancheza za samo 20 minuta razbio United!

Komentara 1

MT
mladen.turcic
07:02 05.10.2015.

da bar ja igram kao Luka:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije