Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR LEGENDE

'Astana zatvori krov, a mi Maksimir možemo samo zaključati. Tamo se i dalje svi smrzavaju'

Na današnji dan 1912. službeno je otvoren nogometni stadion Maksimir u Zagrebu
Tomislav Miletic/PIXSELL
30.11.2023.
u 20:09

Hrvatski prvak će na Maksimiru dočekati Ballkani uz zatvorenu istočnu tribinu koja nije u funkciji već tri godine

Nogometaši Dinama pobijedili su na gostovanju u Astani istoimenu kazastansku momčad s 2-0 (0-0) u utakmici 5. kola skupine C Konferencijske lige te tako ostali u igri za drugo mjesto koje donosi plasman u nokaut fazu ovog natjecanja. Za dva tjedna plavi igraju posljednji susret po skupinama na oronulom Maksimiru protiv kosovskog Ballkanija.

GALERIJA Dinamo slavio na gostovanju kod Astane

Na današnji dan 1912. službeno je otvoren nogometni stadion Maksimir u Zagrebu
1/7

Astana je na svom velebnom stadionu zatvorila krov zbog temperature ispod ništice i snijega, a to je komfor kakvog, barem danas, nogometaši Dinama na svom stadionu mogu samo sanjati. Bivši vatreni i legenda Dinama Silvio Marić osvrnuo se na to u programu Arena Sporta. 

- Dinamo je bolja ekipa od Ballkanija, iako nije bilo tako u prvoj utakmici. Dinamo je favorit, a ako bude zima i mi ćemo zatvoriti krov, ali istok ha-ha. Mi samo možemo zaključati stadion. Nadam se da neće biti hladno, pozivam sve da dođu i bodre Dinamo. Veliki je uspjeh ako u Europi prođeš dalje - rekao je Marić u svom stilu. 

VEZANI ČLANCI:

- Gdje smo stigli, ljudi zatvaraju krov... A kada na Maksimiru padne kiša, svi su prehlađeni poslije deset dana - zaključio je Marić. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
20:31 30.11.2023.

Mi, sinovi i ja smo jako česti gosti na Maksimiru. Još se tamo nismo prehladili. Stadion u Astani je izgrađen, koliko je meni poznato, privatnim novcem različitih investitora. U Hrvatskoj nema interesa za takvu investiciju jer ona ne bi bila dobro primljena od nekih upitnih mentalnih "prvih i jednakih"!

DU
Deleted user
22:45 30.11.2023.

Astana je grad u Kazahstanu. Bio je užitak gledati Boratove šaljive bravure kad se izrugivao Kazahstancima. Sada je vrijema da "malo šara", te da posjeti i Hrvatsku.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:38 01.12.2023.

Koliko dugo cendrate po internetu, da ste umjesto toga zasukali rukave, mogli ste ga radnom akcijom već izgraditi. Ali najlakše se primit tipkovnice i biti moralist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije