Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVI 32. ROĐENDAN

Wenger: Odmah sam znao da Eduardo ima nešto posebno i da će napraviti veliku karijeru

Eduardo da Silva
John Walton/Press Association/PIXSELL
25.02.2016.
u 12:32

- Žao mi je zbog njegove ozljede, ali je bio veliki igrač. Ostao nam je u lijepom sjećanju, a on još uvijek voli naš klub. Vidio sam ga još mnogo puta, a on je uvijek lijepo govorio o nama - rekao je Wenger.

Eduardo da Silva danas slavi 32. rođendan, a njegov bivši klub Arsenal je napravio lijepu gestu i čestitao mu na Twitteru. Trener Arsene Wenger prisjetio se kako ga je doveo iz Dinama.

- Odmah sam znao da ima nešto posebno. I njegov je život puno govorio, bio je mladi Brazilac koji se prilagodio u potpuno drugačijoj zemlji. Zbog toga sam vjerovao da će se brzo prilagoditi i u Arsenalu. Mislim da smo ga platili devet ili deset milijuna funti. Danas to ne izgleda puno za napadača njegovih kvaliteta - rekao je Wenger.

Eduardo je igrač koji je zabio prvi gol na Emiratesu. Bilo je to 2006. godine u kvalifikacijama za Ligu prvaka kada je Arsenal s 2:1 slavio protiv Dinama. Za modre je tada igrao i Luka Modrić.

- Zagreb je tada imao dva igrača u momčadi - Modrića i Eduarda. Obojica imaju velike karijere. Dinamo je u to vrijeme bio jaka momčad, a sada ponovno igraju na razini kao i u ono vrijeme.

Eduardo je krenuo sjajno u Arsenalu, ali je onda stigao nesretni 23. veljače 2008. i Martin Taylor.

- Žao mi je zbog njegove ozljede, ali je bio veliki igrač. Ostao nam je u lijepom sjećanju, a on još uvijek voli naš klub. Vidio sam ga još mnogo puta, a on je uvijek lijepo govorio o nama - zaključio je Wenger.

>> Eduardo zabio 'svom' Dinamu: Sretan sam, ovo je nezaboravno

Komentara 4

DU
Deleted user
23:43 25.02.2016.

A ja mislio da je on rodjen 1983 godine ali uredu. Nikada se nezna tocna rodna godina kada odrastes u siromastvu.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:00 25.02.2016.

Dudu je legenda!

ZV
Zvonko60
13:03 25.02.2016.

KAKA I GLEDA U FACU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije