Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI POZNANIK

Argentina otkrila protivnika u generalki za SP

Ekvador - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.02.2018.
u 20:40

Kako Izraelci više ne igraju domaće utakmice na zastarjelom Nacionalnom stadionu u Tel Avivu, Argentince će ugostiti u Haifi ili Jerusalemu.

Argentinska nogometna reprezentacija igrat će 9. lipnja zadnju pripremnu utakmicu u Izraelu uoči početka Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je Argentina u skupini s Hrvatskom, Islandom i Nigerijom. 

Dvostruki svjetski prvaci Argentinci prihvatili su ponudu Izraelskog nogometnog saveza za pripremnom utakmicom, no još uvijek se ne zna mjesto održavanja dvoboja. Kako Izraelci više ne igraju domaće utakmice na zastarjelom Nacionalnom stadionu u Tel Avivu, Argentince će ugostiti u Haifi ili Jerusalemu.

Ekvador - Argentina
1/22

Argentinska reprezentacija je imala dugogodišnju tradiciju odigravanja "generalke" uoči svjetskih prvenstava u Izraelu, ali su nakon 1998. godine od toga odustali. Kod Izraela su igrali i slavili s 7:2 1986. godine kada su u Meksiku osvojili svjetski naslov, potom su 1990. slavili s 2:1, a 1994. godine s 3:0. Uoči SP-a u Francuskoj 1998. u Tel Avivu su "gaučosi" izgubili s 1:2.

Argentina će prvu utakmicu na SP igrati 16. lipnja u Moskvi s Islandom, potom 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu igraju s Hrvatskom, a 26. lipnja u Sankt Peterburgu s Nigerijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije