Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO REKORD

Hajduk za povijest! Ovo nikad dosad nisu uspjeli napraviti

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
28.02.2018.
u 18:41

Zanimljivo, Shenzen je u dva dana ponudu za Ohandzu podizao s milijun do 1,8 milijuna eura!

Hajduk je ove sezone srušio svoj rekord! Nikad prije nije u jednoj sezoni toliko zaradio od prodaje igrača, piše Goal.

I nije pritom presudan bio Franck Ohandza, on je samo podebljao dojam. I zaokružio priču na 14,45 milijuna eura koliko će Hajduk zaraditi od ovosezonskih transfera!

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
1/22

Nikola Vlašić za 10,8 milijuna otišao je u Everton, Ohandza za 1,8 milijuna u Shenzen, Ante Erceg za 1,5 milijuna u Al Shabab, a Jefferson za 350.000 u Chavez. Istina, prema ugovorima s igračima, dio tih odšteta išao je igračima (od Ohandzinih 1,8 milijuna, Hajduku ide 1,2 mil.), ali u svakom slučaju veća zarada i od onih u sezonama velikih prodaja Nikole Kalinića u Blackburn, te Kranjčara, Strinića...

Zanimljivo, Shenzen je u dva dana ponudu za Ohandzu podizao s milijun do 1,8 milijuna eura!

A Kopićeve brige koga sad postaviti u napad neće predugo trajati. Jer Marko Futacs odradio je u utorak prvi puni trening s momčadi i trebao bi biti spreman za utakmicu koja bi mogla biti ključ sezone: polufinale kupa protiv Lokomotive 13. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
18:53 28.02.2018.

I đava je straj!!!!!!! hehehehehehe ne znaš koji je veći cirkus......ova novina ili srpski klub iz Splita? Uglavnom cirkusi.

DU
Deleted user
19:30 28.02.2018.

Vode ljubav s Hajdukom u ovim pamfletima,a Dinamu nabijaju kajle gdje treba i gdje ne treba. Ovaj večernji probaviti može samo mutavo biće.

Avatar Mali.Princ
Mali.Princ
19:55 28.02.2018.

Hajduk? Dabogda sve izgubili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije