Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivično djelo

Arenas optužen za nošenje pištolja bez dozvole

Gilbert Arenas
Reuters
15.01.2010.
u 10:01

Tijekom dana pred sucem Višeg suda u Washingtonu trebao bi se pojaviti košarkaš Washington Wizardsa Gilbert Arenas (28) te odgovoriti na optužbu da je nosio oružje bez dozvole.

Prema informacijama koje posjeduju američki mediji, Arenas će priznati grijeh. Učinit će to, kako se navodi, jer se nagodio s tužiteljstvom. Nije poznato na kakvu je kaznu pristao.

Prema zakonima koji vrijede na području glavnoga američkog grada, nošenje oružja civilima je striktno zabranjeno, a kazna koja mu zakonom prijeti zbog prijestupa maksimalno iznosi pet godina zatvora.

Jedna je radijska postaja tijekom četvrtka otkrila informaciju da na obiteljskom imanju u Virginiji Arenas posjeduje arsenal od nekoliko stotina komada oružja, od kojih su neki kolekcionarski primjerci. Za to oružje, tvrdi se, razigravač ima valjanu dozvolu. No, to mu saznanje u ovom trenutku neće ići naruku.

U četvrtak je policija pretresla stan njegova suigrača Javarisa Crittentona. Pištolj koji su policajci tražili nije pronađen i Crittenton zasad neće biti gonjen.

Sukob dvojice košarkaša na treningu Wizardsa na Badnjak u Verizon Centeru, pri kojem su, još se uvijek nagađa, revolveraški isukavali pištolje jedan na drugoga, doveo je do sudskog slučaja i suspenzije jednoga od najtalentiranijih ali i najozljeđivanijih playmakera u NBA ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije