Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Antun Palić karijeru nastavlja u AEK-u iz Larnace

Antun Palić
Marko Lukunić/Pixsell
02.02.2012.
u 15:27

Bivši nogometaš Dinama Antun Palić (23), koji je nedavno raskinuo ugovor s modrima, potpisao je za ciparski AEK iz Larnace

Palić je potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću produljenja na još godinu dana. Hrvatski nogometaš ostavio je trag u HNL-u nastupajući za Zagreb, Lučko, Croatiju Sesvete, zaprešićki Inter i Dinamo.

Njegova nova momčad trenutačno je na petome mjestu ciparske lige, a ove godine nastupala je i u natjecanju po skupinama Europske lige te osvojila pet bodova.

Ključne riječi

Komentara 2

RA
rabec
16:23 02.02.2012.

Mamiću srami se dečku nisi dao šansu a Samir se šprda sa klubom !!

BR
brac55
18:11 02.02.2012.

GLUPO JE SPOMINJATI MAMIĆA PA NIJE ON TRENER DASE DOKAZAO SIGURNO BI IGRAO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije