Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPOVIJEST NOGOMETAŠA

'Antonio Conte je čudovište. Na treningu sam bio blizu srčanog udara i povraćao od napora'

REUTERS
08.12.2023.
u 11:19

Conte je bio standardni prvotimac Juventusa, nakon čega je postao trener. Trenirao je Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus, Chelsea, Inter i Tottenham te reprezentacij Italije.

Bivši talijanski napadač Marco Borriello gostovao je u emisiji kod Christiana Vierija, slavnog napadača koji je bio jedan od najboljih ofenzivaca 90.-tih godina. Borriello je otkrio kako je Antonio Conte u Juventusu bio jako strog trener koji ih je tjerao na treniranje do krajnjih granica. 

GALERIJA Igrač Juventusa: Kamatari mi žele slomiti noge jer dugujem milijune

1/8

- Povraćao sam kod Contea. Medicinski tim nas je držao na oku, pratili su nam otkucaje srca. Čim bi puls pao, vikali bi da pojačamo intenzitet. Imao bih 196 otkucaja po minuti. Davao sam 99 posto od sebe, bio sam blizu srčanog udara - rekao je Borriello koji je radio s Conteom šest mjeseci 2012. godine. 

- Fabio Quagliarella je potiho psovao. Conte je bio čudovište, ali i maestro koji bi te precizno vodio kroz utakmicu. Na kraju dana postao si bolji igrač. Momčad je odlično djelovala, dobro smo se osjećali, što smo dokazivali na terenu. Osvojili smo talijansko prvenstvo, a on je u drugim klubovima ostvario još velikih rezultata - dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Conte je bio standardni prvotimac Juventusa, nakon čega je postao trener. Trenirao je Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus, Chelsea, Inter i Tottenham te reprezentaciju Italije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije