Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Anthony Joshua ima sjajan prijedlog za Vladimira Klička

Anthony Joshua i Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
11.05.2018.
u 09:03

Kličko govori 50 jezika, ima diplomu iz svake znanosti na sveučilištu i njegov mozak je iznad ovog kod većine ljudi

Anthony Joshua i Vladimir Kličko snimili su za BBC dokumentarac u kojem je posebno bio zanimljiv njihov razgovor, piše Fightsite.

Joshua i Kličko našli su se licem u lice prvi put nakon njihovog fantastičnog međusobnog meča, održanog u travnju prošle godine. I to na Wembley stadionu gdje su taj meč odradili, a sve to su snimale kamere BBC-a.

Anthony Joshua i Vladimir Kličko
1/11

Tim putem je Joshua svom bivšem protivniku, ali i uzoru, rekao sve što misli o njemu. Bilo je to jako lijepo za čuti, kako fanovima, tako sigurno i samom Ukrajincu.

- Tvoje znanje je kao enciklopedija i nevjerojatno puno bi vrijedilo svakome na koga bi ga mogao prenijeti, a ja se nadam da to mogu biti ja. Gdje je moguće pronaći veću mudrost i znanje nego od tebe - rekao je Joshua u lice Kličku, da bi nakon toga rekao još nešto o Ukrajincu samo za kamere:

- Kličko govori 50 jezika, ima diplomu iz svake znanosti na sveučilištu i njegov mozak je iznad ovog kod većine ljudi.

Onda se još jednom obratio Kličku: 

- Ovim putem te zapošljavam, zaposlen si! Što god trebaš, samo reci, moj si!

Nakon toga je došao red na Klička da se obrati svom nasljedniku.

- Mislim kako imaš sve što je potrebno da bi dugi niz godina dominirao ovim sportom. Ali, pazi na zdravlje, neka ti ono bude najvažnije. I nikad, ali baš nikad, nemoj podcijeniti niti jednog protivnika. Bio bih jako sretan ukoliko bih ti mogao pomoći da postigneš što veći uspjeh - rekao je 41-godišnji legendarni šampion.

Joshua trenutno u svom vlasništvu ima tri elitne titule i nedostaje mu samo ona koja se nalazi kod Deontaya Wildera. Njih dvojica mogli bi napokon odraditi taj meč ove jeseni, a Kličko je još iznio svoju prognozu:

- Obojica su bila u mom trening kampu i s obojicom sam proveo podosta rundi u ringu. Posebno su drugačiji tip boraca prema tome kako biraju udarce. No, snaga pojedinačnog udarca, atleticizam i to da je olimpijski prvak sa sjajnom amaterskom pozadinom, to je nešto što Wilder nema. To bi moglo igrati vrlo važnu ulogu i veselim se meču.

Dogovori li se meč, tko zna, možda čak vidimo Klička u kutu Anthonyja Joshue. Tamo bi svakako bio veliko pojačanje njegovom timu.

Komentara 6

OL
OldybutGoldy
10:45 11.05.2018.

Nevjerovatno kako lakumno se pišu ovakovi članci. Kličko govori 3 jezika. Ruski, Njemacki i Engleski. Od drugih zna po koju rijeć, ali tada reći on govori 50 jezika?? Jezik se ući, po normalnom izeđu 2-3 godine. Da je on "superman" i da ih je ućio samo jednu godinu bi mu za to trebalo 50 godina. Da je počeo sa 15 bi on sad morao biti 65, ali...on je "samo" 42. Dajte malo razmislite, dragi novinari, prije nego pišete bez veze.

Avatar poljicanin
poljicanin
15:02 11.05.2018.

Zvuči kao da je Kličko pojeo svu pamet ovoga svijeta...

LO
Long
21:38 11.05.2018.

Klicko moze primit 50 kuraca u guzicu, od svakog tko zna strani jezik. Adje ne serite stoko bolesna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije