Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KIKS

Žižić, Zubac i Bender na mogu igrati za Hrvatsku na SP-u jer nose krive tenisice?!

Dragan Bender
Anto Magzan/Pixsell
27.06.2015.
u 12:58

Spomenuti trojac ima ugovore s Adidasom, dok je dobavljač tenisica Hrvatskog košarkaškog saveza Jordan Brand. Ako se ne ispoštuje dogovor, plaćaju se kazne.

Hrvatska U-19 košarkaška reprezentacija danas na Kreti igra prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Egipta. No, izabranici Ante Nazora mogli bi biti bez ponajboljih igrača.

Naime, postoji mogućnost da Dragan Bender, Ante Toni Žižić i Ivica Zubac propuste natjecanje zbog sportske opreme. Spomenuti trojac ima ugovore s Adidasom, dok je dobavljač tenisica Hrvatskog košarkaškog saveza Jordan Brand. Ako se ne ispoštuje dogovor, plaćaju se kazne.

- Rekli su da Dragan ne može igrati ako ne bude nosio Jordan Brend tenisice. Jako smo tužni. Želio je igrati za svoju zemlju, ali čini se da su komercijalni razlozi iznad sportskih - poručio je Benderov menadžer Maurizio Balducci.

Inače, ova hrvatska generacija je među najozbiljnijim kandidatima za osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu. Barem kada je u punom sastavu...

>> Vlade Divac želio je Marija Hezonju u Sacramentu, ali ga je ugrabio Orlando

Komentara 7

DI
DiogenIZsinope
13:52 27.06.2015.

to je budućnost? dali vam se sviđaaaaa?

DH
dalibor.hren
06:58 28.06.2015.

I na tenisicama Radić zarađuje!

DU
Deleted user
15:14 27.06.2015.

samo kod nas, tog ima samo kod nas....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije