Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER NAKON REMIJA

Ante Čačić: Pad Dinama? To je samo prividno

Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 20. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
04.02.2023.
u 20:07

- Bila je to jako teška utakmica, Slaven je zasluženo došao do boda. Uvjeti za igru su bili iritantni, podloga je bila teška, a vjetar nam je pomogao u prvom poluvremenu, dok u drugom nije.

Trener Dinama Ante Čačić prokomentirao je remi sa Slaven Belupom (1:1) u Koprivnici u 20. kolu domaćeg nogometnog prvenstva.

- Bila je to jako teška utakmica, Slaven je zasluženo došao do boda. Uvjeti za igru su bili iritantni, podloga je bila teška, a vjetar nam je pomogao u prvom poluvremenu, dok u drugom nije. U drugom smo poluvremenu domaćinu dopustili nekoliko kontranapada iz kojih smo mogli primiti gol - rekao je Čačić.

Dinamo je pao u drugom dijelu.

- Nije to bio pad, to je prividan pad. Oni su sve prilike stvorili iz naših napada i naših grešaka - rekao je Čačić pa se osvrnuo na Istru.

- Na kraju se piše bod. Okrećemo se Istri, to je dobra momčad i to će biti derbi kola.

Trener Slavena Zoran Zekić do sada je pet puta igrao s Dinamom i upisao pet poraza uz gol razliku 3-17.

- Da se malo našalim: nitko neće pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom. Sretan sam, ovaj nam je bod veliki poticaj za dalje - rekao je Zekić.

Komentara 4

KA
kanđija
22:17 04.02.2023.

Čačiću ti si bivši samo to još ne znaš. Neće Antolić sebe staviti na panj nego ćeš ti stradati. Milicajac je dovoljno iskusan da prebaci loptu na tuđu glavu.

SP
Stari panj
23:18 04.02.2023.

Odlazi. Dinamo u HNL-u zbog očite razlike u kvaliteti igrača ne bi smio od nikoga izgubiti.

JU
juma
13:24 05.02.2023.

Baš je bezobrazan taj vjetar. Prvo pomaže, pa onda taman kad se ponadaš, uskrati pomoć. A tek podloga i uvjeti, pa i protivnik koji je htio doći do pobjede. Nije bilo nimalo lako i zato je bod samo privid, jer su zapravo osvojena tri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije