Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA DINAMO

ANKETA Zajec ili Barišić: Dajte svoj glas! Tko bi po vama trebao biti predsjednik Dinama?

Dinamo i Hajduk sastali su se u 19.kolu HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
03.03.2024.
u 08:36

Ove subote je lista Velimira Zajeca uvjerljivo pobijedila na izborima za 'listu 25' u Skupštini, može li to ponoviti?

Povijesni dan u Dinamu završen je velikom pobjedom liste "Dinamovo proljeće" koju predvodi klupska legenda Velimir Zajec. On je sa svojim suradnicima osvojio čak 88.9 posto glasova članova kluba koji su mogli glasati fizički ili putem online obrasca. Zajec se nakon pobjede obratio medijima i navijačima te najavio da ga sada čeka uzbudljiva, napeta predsjednička utrka s Mirkom Barišićem.

Nije u subotu bilo drame, kao da su i navijači očekivali pobjedu Zajeca, no bilo je novosti, samih po sebi, jer nikada se još nisu dogodili ovakvi izbori u Dinamu. Najprije je, oko podneva, Dinamo objavio koji će to članovi Skupštine biti s "liste 35" Mirka Barišića. Među navijačkim pukom odmah je zavladalo slavlje, kada su prepoznali neka "njihova" imena, koja bi mogla biti presudna u predsjedničkoj utrci. 

Jer, za izbor predsjednika trebat će minimalno 31 ruka, a to znači 25 Zajecovih plus još barem šest Barišićevih. Navodno, s liste "Dinamovo proljeće" su uvjereni da će tih šest-sedam ruku i dobiti. S druge strane, Barišić je uvjeren da neće biti "prebjega" u suparnički tabor.

No, pred vas, dragi čitatelji, postavljamo anketu. Vi nam recite koga želite za predsjednika Dinama u idućem razdoblju.

Komentara 8

CR
crocro
08:44 03.03.2024.

Barišić je očito sam sebi dao glas, do broja 42 glasa. Možda prije podne dobije još jedan glas nekoga od ukućana.

Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
15:05 03.03.2024.

Barišić bi trebao odstupiti i postati počasni predsjednik jer je sramotno da toliko godina drži čelnu poziciju, a kamoli da se kandidira u ovoj poznoj dobi za još jedna mandat!!!

EJ
ejStef
09:42 03.03.2024.

Izbor nije neka sreća. Sve se čini da ćemo brzo dobiti odgovor na pitanje - može li gore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije