Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA GLASOVE

Navijači su već odabrali predsjednika Dinama? Jedan krug oko Maksimira bio je dovoljan da se u to uvjerimo

Zagreb: Bad Blue Boysi stigli na glasovanje za Skupštinu Dinama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
02.03.2024.
u 16:27

Svi punoljetni članovi Dinama koji imaju članarine za 2023. i 2024. godinu mogu glasovati fizički ili online do 19 sati

I dalje traje povijesni dan u Dinamu. Do 19 sati se glasa za "listu 25", odnosno dvadeset i pet novih skupštinara Dinama iz kvote članova. Oko podneva je Dinamo objavio onu prvu listu, "listu 35" koju je verificirao Izvršni odbor. Već je tada, kako smo i napisali, među navijačima nastala opća euforija. Jer, za izbor novog predsjednika, na sjednici nove Skupštine koja bi se trebala održati najkasnije 11. ožujka trebat će 31 ruka. Što znači da će 25 novoizabranih skupštinara s jedne od dvije ponuđene liste (Zajecove ili Barićeve) trebati dobiti još šest ruku s druge strane. Prepoznali su neki od navijača one ljude koji bi mogli pretrčati u novi tabor, onaj koji je već obećao promjene u Dinamu.

Velimir Zajec glasovao je oko 11 sati, ali nije nakon obavljenog posla otišao kući, već se i fotografirao s navijačima, očito onima koji podržavaju njegovu listu "Dinamovo proljeće". Navijači, odnosno članovi okupljeni oko Zajeca uvjereni su da će njegova lista biti pobjednička, te da će njihovih 25 ljudi ući u novi saziv Skupštine kluba. Nije trebalo dugo biti na Maksimiru oko Zajeca da se shvati koliko su njegovi pristalice uvjereni u današnju, ali i ukupnu pobjedu kad je mjesto predsjednika Dinama u pitanju.

A onda bi, po njihovom mišljenju, trebala uslijediti i pobjeda nad Mirkom Barišićem na predsjedničkim izborima. Veselje u Zajecovu taboru je počelo, no tek treba pričekati službene rezultate koje bi Dinamo trebao objaviti kasnije večeras, par sati nakon zatvaranja birališta. A onda ćemo saznati hoće li u novu skupštinu 25 Zajecovih ili Barićevih ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije