Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški protivnici

ANKETA Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
02.12.2023.
u 19:39

Hrvatska je izvukla teške protivnike, no na ruku će nam ići domaćinska atmosfera. Hrvatska nogometna reprezentacija imat će veliku podršku naših navijača

Hrvatska je izvukla Španjolsku, Albaniju i Italiju. Tako su odlučile kuglice na ždrijebu za Euro 2024. danas u Hamburgu. Hrvatska otvara 15. lipnja u Berlinu sa Španjolskom, zatim se 21. lipnja u Hamburgu sastaje s Albanijom, a 24. lipnja u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom. Izbornik Zlatko Dalić rekao je kako je naša, B grupa, najteža. "Bit će vrlo zahtjevno i teško. Čeka nas težak posao. Težak ždrijeb, teški protivnici", komentirao je.

"Nadam se da ćemo svi biti zdravi. Znamo što je naš cilj. Naš prvi korak je proći grupnu fazi", dodao je. Iako je Hrvatska izvukla teške protivnike, na ruku će nam ići domaćinska atmosfera. Svjestan je toga i Dalić. "Gdje god da ćemo igrati, bit će velika podrška naših navijača. Imat ćemo s te strane sigurno jako jako dobre uvjete", dodao je.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

 

Komentara 7

FR
freeshooter
20:38 02.12.2023.

...što više razmišljam o tome, to sam sigurniji da prolazimo... mi smo uvijek dobri u velikim utakmicama, super smo motivirani, bez opuštanja koje nas čini slabim, a i biti će kao da igramo doma... možda je sve ovo i dobro za nas, dobar put za dalje... od starta ćemo igrati aktivno i ući u najjači ritam, koji nas ovaj put vodi do samog kraja i konačno medalje...

DU
Deleted user
14:01 03.12.2023.

Apsolutno moze i mora! Nerealno je da cemo izgubiti sve utakmice u skupini, jer po novom idu dalje prve 3 ekipe iz skupine, po tome idemo sigurno, samo je pitanje da li cemo biti 1.,2. ili 3.u skupini.

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
22:12 02.12.2023.

Bez problema prolaze jer naši strani I uvoženi igraći su bolji od domačih koje posjeduju suparnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije