Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reli Dakar

Villas-Boas završio u bolnici nakon nesreće na najpoznatijem reliju

Andre Villas-Boas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.01.2018.
u 11:05

Portugalac se sa svojim automobilom zabio u pješčanu dinu u etapi koja se vozila od San Juan de Marcona do Arequipa u Peruu

Portugalski nogometni trener André Villas-Boas odlučio je ove godine voziti na reliju Dakar. No taj mu nastup neće ostati u dobrom sjećanju jer je u petoj etapi doživio nezgodu i ozlijedio se.

Naime, Portugalac se sa svojim automobilom zabio u pješčanu dinu u etapi koja se vozila od San Juan de Marcona do Arequipa u Peruu.

Andre Villas-Boas
1/3

- André je ozlijedio leđa te je prevezen u bolnicu. Imao je dobre rezultate u svom debiju. Nažalost, doživio je nesreću  - rekao je šef Toyotine momčadi Jean-Marc Fortin.

U studenome je 40-godišnji trener napustio klubu iz kineske lige Shanghai SIPG-u kako bi ostvario životni san. Hrabro je krenuo u avanturu koja je za njega završila u petoj etapi. U konkurenciji od stotinjak automobilista bio je na 43. mjestu.

Andre Villas-Boas
1/24

Komentara 2

UN
UNOPosmatrac
21:23 10.01.2018.

Sto da kaze normalan covjek. To kad neznas gdje ces sa lovom. Previse zaradio u zivotu!!

PA
pavel1001
22:25 10.01.2018.

kakav trener takav vozač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije