Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG REALA

Zinedine Zidane najbolji francuski trener

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.01.2018.
u 07:00

2018. godina nije mu najbolje počela i sve se glasnije spominje njegov odlazak s klupe kraljevskog kluba. Real se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Primere sa 32 boda, čak 16 manje od lidera Barcelone.

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida Zinedine Zidane proglašen je najboljim francuskim trenerom u 2017. godini u izboru France Footballa.

Zidane je prošle godine na klupi Real Madrida osvojio pet trofeja i nije imao konkurenciju u izboru. Uvjerljivo je pobijedio ispred francuskog izbornika Didiera Deschampsa i stratega Lyona Brune Genesia.

Zidane je u 2017. osvojio Ligu prvaka obranivši naslov što nije uspjelo niti jednom klubu u Ligi prvaka. Osvojio je i španjolsko prvenstvo i Superkup, europski Superkup, te klupsko svjetsko prvenstvo. 

U listopadu prošle godine Zidane je proglašen i najboljim trenerom svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Međutim, 2018. godina nije mu najbolje počela i sve se glasnije spominje njegov odlazak s klupe kraljevskog kluba. Real se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Primere sa 32 boda, čak 16 manje od lidera Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije